ΑΕΚ – Καρέρα: Χοντρό “χέρι” σε όλους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Καρέρα: Χοντρό “χέρι” σε όλους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - Καρέρα: Αστραψε και βρόντηξε για τους αδιάφορους ο Ιταλός προπονητής της Ενωσης - Απείλησε με εξέδρα όσους δεν συμμορφωθούν

16.09.2020 | 20:15

ΑΕΚΚαρέρα: Τα έχωσε ο Μάσιμο Καρέρα στους παίχτες του. Ο Ιταλός τεχνικός με αφορμή την εικόνα της ΑΕΚ στον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε τα παράπονα του. Λίγες μέρες μετά από τον αγώνα του Βόλου, ο Καρέρα βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα, που είχαν κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Στην σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, ο κόουτς της «Ένωσης», μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και τους έδειξε ένα βίντεο 20 λεπτών, στο οποίο, υπήρχαν τα λάθη που έγιναν στον τελικό και έτσι έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του.

Μετά το βίντεο, ο Καρέρα ανέφερε στην ομάδα: «Από την στιγμή που χάνουμε την μπάλα όλα πάνε λάθος. Αργήσαμε να αντιδράσουμε για να την πάρουμε ξανά. Ήταν λάθος που δεν πήγε αμυντικός πάνω στον παίκτη του Ολυμπιακού που σκοράρει. Δείτε την συμπεριφορά της ομάδας».

ΑΕΚ – Καρέρα: “Στην κερκίδα”

Ο Ιταλός προπονητής της Ενωσης μετά τα όσα είπε στους παίκτες του, ανέβασε τους τόνους, αφού είδε πράγματα που δεν του άρεσαν. Γι’ αυτό τον λόγο έστειλε το μήνυμα του στους παίχτες της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως: «Είδα πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου. Όποιος δεν κάνει ότι ζητάω, θα κάθετε στην κερκίδα. Είναι απλό και ξεκάθαρο για όλους μας», δείχνοντας ότι δεν θα ανεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και δεν θα χαριστεί σε κανέναν.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League
Exit mobile version