Όλγα Φαρμάκη έγκυος: Περιμένει το πρώτο της παιδάκι

LIFESTYLE

Όλγα Φαρμάκη έγκυος: Περιμένει το πρώτο της παιδάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Όλγα Φαρμάκη έγκυος: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η επιχειρηματίας, καθώς σε τέσσερις μήνες θα γίνει μανούλα.

15.09.2020 | 14:31

Όλγα Φαρμάκη έγκυος: Μανούλα αναμένεται να γίνει σε λίγους μήνες η Όλγα Φαρμάκη, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα το γνωστό μοντέλο – επιχειρηματίας κοινοποίησε μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο αγκαλιά με τον σύντροφό της, Σταύρο Μαντόπουλο, την Δευτέρα ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, όπου η ίδια φαίνεται να κρατά το υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένει. «Θα γίνουμε γονείς. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Όλγα Φαρμάκη αποκαλύπτοντας στα hastags πως βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Διανύω τον πέμπτο μήνα της κύησης. Πιστεύω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να το ανακοινώσω», δήλωσε μιλώντας τηλεφωνικά στο «Πρωινό».

«Έχει φουσκώσει η κοιλίτσα. Απλώς άρχισε ο κόσμος να με ρωτάει και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να το μοιραστώ μαζί τους. Είχα πολύ θετική προσέγγιση μέσω του instagram. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και εσάς για τα καλά σας λόγια. Ευτυχώς έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Δεν έχω αντιμετωπίσει λιγούρες. Είμαστε τρία χρόνια μαζί και θέλαμε πολύ ένα παιδάκι» ανέφερε.

Δείτε ακόμη
Την Δευτέρα η πρεμιέρα της εκπομπής «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!»
Επεισοδιακή σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη στο Μεξικό
Η Σάσα Σταμάτη κάνει ελεύθερη πτώση από 12.000 πόδια (vid)
Με πασαρέλα η πρεμιέρα του Pop Up – Πως εμφανίστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Exit mobile version