Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Προς τ’ αστέρια!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Προς τ’ αστέρια!

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Ντινάμο Κιέβου και Αλκμααρ αλλά και Γάνδη-Ραπίντ ανοίγουν την αυλαία του γ’ προκριματικού γύρου του θεσμού

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Σκληρές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται την Άλκμααρ στις 20:00. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές και οι γηπεδούχοι έχουν ισάριθμες νίκες. Οι Ουκρανοί έρχονται από ισοπαλία σε ένα παιχνίδι, που είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Έχουν προπονητή τον Μιρτσέα  Λουτσέσκου και αυτό είχε προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων. Απόψε, δεν θα έχουν απουσίες κόντρα στους Ολλανδούς.

Από την άλλη, η Άλκμααρ  πέρασε με δυσκολία από την προηγούμενη φάση, αφού, επικράτησε στην παράταση κόντρα στην Βικτόρια Πλζέν. Αντιμετωπίζουν προβλήματα στην γραμμή κρούσης τους, καθώς σε 7 παιχνίδια ως τώρα έχουν πετύχει μόλις 3 γκολ. Απόψε, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Γάνδη και Ραπίντ

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Γάνδη υποδέχεται την Ραπίντ Βιέννης στις 21:30.  Οι γηπεδούχοι έχουν αλλάξει ήδη δύο προπονητές και βρίσκονται στην αρχή της σεζόν. Έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Απόψε, θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στους Αυστριακούς.

Από την άλλη, η Ραπίντ Βιέννης ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, αφού, νίκησε την Αντμίρα Βάκερ αλλά έχει κερδίσει και σε κύπελλο και Ευρώπη. Έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μια δεμένη ομάδα και απόψε θα έχει όλους του ποδοσφαιριστές της διαθέσιμους. αυτό την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις