ΠΑΟΚ – Τσάμπιονς Λιγκ: Μέρα κρίσης!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Τσάμπιονς Λιγκ: Μέρα κρίσης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ - Τσάμπιονς Λιγκ: Ο “δικέφαλος” υποδέχεται την Μπενφίκα σε ματς νοκ άουτ που κρίνει μια θέση στα πλέι οφ του κορυφαίο ευρωθεσμού

15.09.2020 | 13:28

ΠΑΟΚΤσάμπιονς Λιγκ: Παιχνίδι ζωής ή θανάτου απόψε στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπενφίκα στις 21:00. Ο «δικέφαλος του βορρά» απέκλεισε την Μπεσίκτας και θέλει να κάνει το ίδιο με τους Πορτογάλους. Με τη νίκη αυτή έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο, θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω, την υπέρβαση. Και να καταφέρει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη με την Λάρισα και έχουν την ψυχολογία. Αναμένεται να παίξουν με τρεις πίσω, στηρίζοντας την άμυνα και να αναζητούν αντεπιθέσεις.  Εκτός αποστολής είναι οι Μάτος, Ροντρίγκο, Ζάμπα, Λύρατζης και Κούτσιας. Δεξί μπακ μπορεί να ξεκινήσει ο Κρέσπο ή ο ακόμα και ο Μπίσεσβαρ.

ΠΑΟΚ – Τσάμπιονς Λιγκ: Επιστροφή Ζεσούς

Η Μπενφίκα έρχεται από μια κακή σεζόν, αφού δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους της. Τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, αποκλείστηκε νωρίς από το Γιουρόπα Λιγκ και έχασε από την Πόρτο στον τελικό του κυπέλλου. Φέτος, θέλει να ξεκινήσει καλά και να κυνηγήσει ως το τέλος τους στόχους της. Επέστρεψε ο Ζορζέ Ζεσούς στο τιμόνι της ομάδας ενώ, ενισχύθηκε και μεταγραφικά. Απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι υπέρ της η προϊστορία, αφού έχει  4 νίκες, 1 ισοπαλία και μόνο 1 ήττα. Απόψε, θα έχει κάποιες απουσίες αλλά όχι κάτι σοβαρό που να διαφοροποιεί τα πλάνα των Πορτογάλων.

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος
Exit mobile version