Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – εκλογές: Στη ΓΑΔΑ ο Φασούλας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – εκλογές: Στη ΓΑΔΑ ο Φασούλας

Μπάσκετ - εκλογές: Κατήγγειλε εκφοβισμό, παρακολούθηση από αγνώστους και απειλές - Συνδέει την υποψηφιότητά του με το χθεσινό συμβάν και όχι μόνο

Μπάσκετεκλογές: Στην ΓΑΔΑ βρέθηκε ο Παναγιώτης Φασούλας. Πιο συγκεκριμένα, η «αράχνη» του Ελληνικού μπάσκετ παρουσιάστηκε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών. Αυτό, για να καταγγείλει εκφοβισμό, ενώ, ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό τον παρακολουθούν και ότι τον απειλούν. Επίσης ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ θεωρεί πως στοχοποιήθηκε λόγω της υποψηφιότητας του. Οι καταγγελίες του θα προκαλέσουν αντιδράσεις, ενώ, θα υπάρξουν και αναταραχές στις τάξεις της ΕΟΚ.

Ο παλαίμαχος σέντερ είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Παρουσιάστηκε, δε, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για να αναφέρει τον εκβιασμό, που δέχεται. Ο Φασούλας δήλωσε, πως τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φωτογραφίες του στο διαδίκτυο και τον απεικονίζουν μέσα στο αυτοκίνητο του. Ενώ, υπάρχουν και φωτογραφίες που φαίνεται η πινακίδα του αυτοκινήτου του, κάτι που είναι παράνομο και θέλησε να το αναφέρει στις αρχές.

Μπάσκετ – εκλογές: Εξετάζονται οι καταγγελίες

O βετεράνος διεθνής σέντερ και νυν υποψήφιος για την Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας, δήλωσε πως ο εκφοβισμός του σχετίζεται με την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Θυμίζουμε, οι εκλογές μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ωστόσο, μετά από αυτές τις αποκαλύψεις και την όποια αστυνομική έρευνα, υπάρχει η πιθανότητα να πάρουν διαφορετική τροπή. Τις καταγγελίες του εξετάζουν οι αρμόδιοι του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών. Οι οποίοι θα λάβουν υπόψη τις καταγγελίες του Παναγιώτη Φασούλα και υπάρχει η πιθανότητα να πάρουν και καταθέσεις για διευκρινιστεί η υπόθεση και τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις