Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Αποζημίωση ειδικού σκοπού αιτήσεις: Ανοίγει η πλατφόρμα για τον μήνα Ιούλιο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποζημίωση ειδικού σκοπού αιτήσεις: Ανοίγει η πλατφόρμα για τον μήνα Ιούλιο

Αποζημίωση ειδικού σκοπού αιτήσεις: Την τρέχουσα εβδομάδα θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ για την υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους της «Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού» για τον Ιούλιο.

Αποζημίωση ειδικού σκοπού αιτήσεις: Ποσό συνολικού ύψους 7,4 εκατ. ευρώ πιστώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, στους τραπεζικούς λογαριασμούς 22.544 δικαιούχων της αποζημίωσης ειδικού σκοπού μηνός Ιουνίου, που χορηγείται σε επαγγελματίες των οποίων οι επιχειρήσεις παρέμειναν κλειστές με κρατική εντολή. Ωστόσο την τρέχουσα εβδομάδα θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ για την υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους της «Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού» για τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η «Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού» (επίδομα) χορηγείται σε επαγγελματίες των οποίων οι επιχειρήσεις παρέμειναν κλειστές με κρατική εντολή. Η διαδικασία, που θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα, θα αφορά τις επιχειρήσεις -και τους εργαζόμενους αυτών- που παρέμειναν κλειστές τον Ιούλιο. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου πιστώθηκε, για τον Ιούνιο, ποσό συνολικού ύψους 7,4 εκατ. ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς 22.544 δικαιούχων της «Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού».

Δείτε ακόμη
Ξεκινούν οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ – Ποιοι οι δικαιούχοι
Κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης: Τι αλλάζει στα εισοδήματα
Ποια είναι τα 26 νησιά στα οποία καταργείται ο ΕΝΦΙΑ
Μητσοτάκης: Εγγυώμαι προσωπικά ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις
Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε θα καταβληθούν – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα ταμεία
Αυθαίρετα: Πότε λήγει η προθεσμία για τη ρύθμιση- Πώς γλιτώνουν τα πρόστιμα οι ιδιοκτήτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις