Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάσα Σταμάτη – ελεύθερη πτώση: Το τόλμησε και αυτό
LIFESTYLE

Σάσα Σταμάτη – ελεύθερη πτώση: Το τόλμησε και αυτό

Σάσα Σταμάτη - ελεύθερη πτώση: Μια ριψοκινδυνη απόφαση πήρε η Σάσα Σταμάτη η οποία δοκίμασε ελεύθερη πτώση από τα 12.000 πόδια.

Σάσα Σταμάτη – ελεύθερη πτώση: Μια τολμηρή απόφαση πήρε η Σάσα Σταμάτη, η οποία έκανε ελεύθερη πτώση από τα 12.000 πόδια. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων και μαζί με τον εκπαιδευτή της, Δημήτρη Κώνστα το τόλμησε. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για άλλη μια φορά απέδειξε πως είναι ανοιχτή στις προκλήσεις! Το Happy Day εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα της, με την ίδια να δηλώνει: «Απελευθέρωση!» στη διάρκεια της ελεύθερης πτώσης, και «Ήταν τέλεια! Φύγανε όλα!», μετά την προσγείωση.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η Σάσα Σταμάτη και ο Παύλος Βαρδινογιάννης πρόσφατα απολάμβαναν τις τελευταίες τους βουτιές στην Μύκονο. Η δημοσιογράφος που διαθέτει μια εξαιρετικά καλλίγραμμη σιλουέτα, δεν έχασε την ευκαιρία να ασχοληθεί και με τα αγαπημένα της θαλάσσια σπορ για ακόμη μια φορά, φορώντας ένα μαγιό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, δάμαζε τα κύματα με το τζετ σκι.

Δείτε ακόμη
GNTM spoiler: Αυτοί βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι του reality μόδας
Λίζα Δουκακάρου: Είναι πολύ μικρόψυχο να μη χαρείς που άνοιξε ξανά το MEGA
Ηρώδειο: Όταν ο Σάκης Ρουβάς κατέβηκε από τη σκηνή και φίλησε στο στόμα τη γυναίκα του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις