Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπερλουσκόνι κορονοϊός: Πήρε εξιτήριο ο Καβαλιέρε
ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι κορονοϊός: Πήρε εξιτήριο ο Καβαλιέρε

Μπερλουσκόνι κορονοϊός: Εξιτήριο πήρε σήμερα το μεσημέρι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος νοσηλευόταν λόγω COVID 19 στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλα του Μιλάνου.

Μπερλουσκόνι κορονοϊός: Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξήλθε πριν από λίγο του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλα του Μιλάνου. Ο Μπερλουσκόνι νοσηλευόταν από τις 3 Σεπτεμβρίου λόγω COVID 19, ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει την πνευμονία που αντιμετώπιζε και αναμένεται να μείνει σε αυτοπεριορισμό στη βίλα του έξω από το Μιλάνο μέχρι να προκύψει αρνητικός σε δύο τεστ για τον κορονοϊό.

“Ήταν η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου. Κατάφερα, όμως, να ξεπεράσω κι αυτή”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καβαλιέρε στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Μπερλουσκόνι: Συμπαραστέκομαι σε όλους τους ασθενείς του κορονοϊού

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τον βοήθησε να θεραπευθεί και η μεγάλη υποστήριξη και αγάπη των Ιταλών, ιδίως τις πρώτες τρεις, δύσκολες ημέρες της ασθένειας. Παράλληλα, κάλεσε όλους τους πολίτες να σεβαστούν τους κανόνες πρόληψης και προφύλαξης, υπενθυμίζοντας ότι είχε απευθύνει σχετική έκκληση και πριν αρρωστήσει. «Συμπαραστέκομαι σε όλους τους ασθενείς του κορονοϊού και στις οικογένειές τους», κατέληξε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δείτε ακόμη
Η ΕΕ “στριμώχνει” την Τουρκία: Δεν αρκεί η αποχώρηση του “Oruc Reis”
Στα ελληνικά μέσω Anadolu η παραληρηματική προτροπή Ακάρ: “Η Ελλάδα να μην γίνει μεζές του Μακρόν”
Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Σαρλ Μισέλ
Εξοπλιστικά: Μετά τη Γαλλία, στο “παζάρι” και οι Γερμανοί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις