Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ακάρ για Ελλάδα: Και στα ελληνικά το μήνυμα του Τούρκου υπουργού
ΚΟΣΜΟΣ

Ακάρ για Ελλάδα: Και στα ελληνικά το μήνυμα του Τούρκου υπουργού

Ακάρ για Ελλάδα: το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέφρασε στα ελληνικά τη δήλωση του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, να μην γίνουν οι Έλληνες "μεζές".

Ακάρ για Ελλάδα: Το παραλήρημα στο οποίο επιδόθηκε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, “προτρέποντας” τους Έλληνες να σωπάσουν για να μην γίνουν “μεζές”, φρόντισε να μεταφράσει το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Anadolu μεταδίδει στα ελληνικά αποσπάσματα Τούρκων αξιωματούχων.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε η δήλωση Ακάρ από το Κας κατά της Ελλάδας και της Γαλλίας, την ώρα που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέπτεται το Καστελόριζο. Το πρακτορείο έχει υποτιτλίσει στα ελληνικά την τηλεοπτική δήλωσή του και στην σχετική ανάρτηση στο twitter, αναφέρει στα ελληνικά: “Η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει μεζές στην προσπάθεια-επιχείρηση του Μακρόν που αποσκοπεί στο να αποκαταστήσει την εικόνα του στο εσωτερικό της χώρας” Χουλουσί Ακάρ Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ερωτηθείς από το ΑΑ για θέματα της επικαιρότητας απάντησε από το Κας της Αττάλειας.

Δείτε ακόμη

Οι ΗΠΑ εξετάζουν αποχώρηση από το Ιντσιρλίκ και “κοιτάζουν” τη Σούδα
Νέο “χαστούκι” στην Τουρκία – Πώς οι Ένοπλες Δυνάμεις προστάτεψαν την πτήση της ΠτΔ
Τουρκικά ΜΜΕ για Σακελλαροπούλου: Η Ελλάδα προκαλεί, την ώρα που η Τουρκία… κάνει προσπάθειες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις