Νεκροί κορονοϊός Ελλάδα: Άλλος ένας νέος θάνατος από τον φονικό ιό

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί κορονοϊός Ελλάδα: Άλλος ένας νέος θάνατος από τον φονικό ιό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Νεκροί κορονοϊός Ελλάδα: Ένας 90χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είναι το δεύτερο, μέσα σε λίγες ώρες, θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας.

14.09.2020 | 11:58

Νεκροί κορονοϊός Ελλάδα: Ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον νέο κορονοϊό ανεβαίνει καθώς ένας 90χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλευόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο λόγω επιπλοκών της νόσου Covid-19 μέσα σε λίγες ώρες. Νωρίτερα έγινε γνωστός ο θάνατος ενός 71χρονου στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ο οποίος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε υποκείμενα νοσήματα. Από κει και πέρα προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί στις υγειονομικές Αρχές αλλά και την κυβέρνηση ο υψηλός αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Αττική αλλά και η αύξηση των ατόμων που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Από τα 207 κρούσματα που ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (13/09) ο ΕΟΔΥ, τα 120 -δηλαδή, περισσότερα από τα μισά- εντοπίστηκαν στην Αττική. Σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ», Μίνα Γκάγκα, τόνισε μιλώντας στο Mega, ότι η αύξηση των κρουσμάτων είναι τρομακτική, καθώς υπάρχουν εστίες υπερμετάδοσης και τετραπλασιασμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ. Τόνισε μάλιστα πως για τους επόμενους μήνες, ειδικά στην Αττική, οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους, σε καθημερινή βάση.

Δείτε ακόμη

Κλειστά σήμερα τα καταστήματα εστίασης στον Έβρο – Τι ζητούν οι επαγγελματίες του κλάδου

Το μήνυμα της Κεραμέως για τη νέα σχολική χρονιά – “Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι”

Γονιός έξω από σχολείο: «Θα συνεχίσω να φέρνω τα παιδιά μου χωρίς μάσκα και ας μην τα δέχονται»

Παγώνη: “Έγκλημα να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο χωρίς μάσκα”
Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Εντοπίστηκαν δύο πτώματα μέσα σε κοντέινερ
Νέο “χαστούκι” στην Τουρκία – Πώς οι Ένοπλες Δυνάμεις προστάτεψαν την πτήση της ΠτΔ
«Το πολύ-πολύ να μην πάνε έναν χρόνο σχολείο» – Τι λέει πατέρας που δεν έβαλε μάσκα στα παιδιά του
Σε καραντίνα δασκάλα στο Ηράκλειο – Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό
Exit mobile version