Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Εβγαλε μάτια” η Τσέλσι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “Εβγαλε μάτια” η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Πέρασε αέρας 3-1 από την έδρα της Μπράιτον - Με το δεξί η Γουλβς, διπλό 2-0 στο “Μπράμαλ Λέιν” με τη Σέφιλντ

Πρέμιερ Λιγκαγωνιστικό: Γεμάτοι θέαμα ήταν οι σημερινή αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μπράιτον ηττήθηκε με 1-3 από την Τσέλσι, που πέταγε φωτιές. Οι «μπλε» ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν όρεξη και να πατάμε καλύτερα στο γήπεδο. Έκαναν φάσεις και άνοιξαν γρήγορα το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζορζίνιο έκανε το 1-0 στο 23’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μετά το γκολ οι Τσέλσι συνέχισε να κάνει φάσεις και να δημιουργεί κινδύνους. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα. Ο Τρουσάρντ έκανε το 1-1 στο 54’. Άμεση ήταν η αντίδραση των φιλοξενούμενων, αφού, ο Τζέιμς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 56’. Δεν έμειναν μόνο εκεί και έκαναν το 1-3 στο 66’ με τον Ζουμά. Έτσι, έφτασε εύκολα στη νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλό η Γουλβς

Με το δεξί ξεκίνησε την σεζόν η Γούλβς. Οι «λύκοι» επικράτησαν 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο «Μπράμαλ Λειν». Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα σας, αφού, στο 3’ ο Χιμένεθ έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σάις να κάνει το 2-0. Στην συνέχεια, έκαναν φάσεις, ωστόσο, δεν αποτέλεσαν ουσιαστική απειλή για την εστία της Σέφιλντ. Το β’ μέρος, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού, δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα. Η Γούλβς ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες να πετύχει τρίτο γκολ και πήρε δίκαια τη νίκη.

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις