Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Βαλένθια για φίλημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Βαλένθια για φίλημα

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Παρά τις απουσίες έβγαλε …μάτια και συνέτριψε 4-2 τη Λεβάντε στο ντέρμπι της πόλης - Ισόπαλο 1-1 το Βαγιαδολίδ-Σοσιεδάδ

Λα Λίγκααγωνιστικό: Τρομερή Βαλένθια σκόρπισε με 4-2 την Λεβάντε. Σε ένα παιχνίδι φωτιά οι γηπεδούχοι διέλυσαν την Λεβάντε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν αμέσως το σκορ, αφού, ο Μοράλες έκανε το 1-0 στο 1’. Η αντίδραση ήταν άμεση από πλευράς Βαλένθια, καθώς ο Παουλίστα ισοφάρισε στο 12’.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξανά περάσουν μπροστά στο σκόρ. Ο Μοράλες με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-2 στο 36’. Ενώ, οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με Γκόμεζ. Στο β’ μέρος, η Βαλένθια παρουσιάστηκε καλύτερη και ανέβασε τον ρυθμό της κατακόρυφα. Ο Βαγιέχο χτύπησε δύο φορές και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Στο 75’ έκανε το 3-2. Ενώ, στο 94’ έγραψε το τελικό 4-2 για τις «νυχτερίδες».

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ισοπαλίες 1-1 και διπλό Μπέτις

Δίκαιη μοιρασιά για Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκόρ 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Μασίπ. Η Βαγιαδολίδ ήταν αυτή, που κατάφερε να πετύχει το γκολ. Ο Χερέρο έκανε το 1-0 στο 39’, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το πεοβάδισμα. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να παλεύουν, να πάρουν τον έλεγχο. Η Σοσιεδάδ ανέβασε τον ρυθμό της και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι, με τον Λόπεζ στο 60’. Μετά το γκολ δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Αλαβές ηττήθηκε με 0-1 από την Ρεάλ Μπέτις (Τέγιο 94’). Ενώ, η Βιγιαρεάλ ήρθε ισόπαλη στο 1-1 με την Ουέσκα (Μορένο 68’ (πεν) – Μαφέο 42’).

Δείτε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτο
Πήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός
Πρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις