Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χάλι Μπέρι ασθένεια: Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον διαβήτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάλι Μπέρι ασθένεια: Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον διαβήτη

Χάλι Μπέρι ασθένεια: Η απίστευτη εξομολόγηση της Χάλι Μπέρι για τον διαβήτη τύπου 2 και τις παρενέργειες που βιώνει.

Χάλι Μπέρι ασθένεια: Η σταρ του Χόλιγουντ και μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στον κόσμο, η Χάλι Μπέρι έδωσε μια νέα συνέντευξη, η οποία συνοδεύτηκε από μια εκπληκτική φωτογράφηση. Η 54χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι προσέχει πολύ τον εαυτό της καθώς είναι σε ευπαθή ομάδα. Η Μπέρι, εξομολογήθηκε ότι νιώθει ότι είναι σε κίνδυνο λόγω του διαβήτη τύπου 2 με τον οποίο διαγνώστηκε όταν αρρώστησε βαριά στο σετ της σειράς Living Dolls, το 1989. Τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει το άτομο με διαβήτη τύπου 2, σχετίζονται κυρίως με τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα (υπεργλυκαιμία) και ο ασθενής πρέπει να αλλάξει τη διατροφή του, να πάρει κάποια φάρμακα και να κάνει συχνούς ελέγχους.

Μιλώντας στο περιοδικό, η σταρ εξομολογήθηκε ότι φοβάται πολύ για την υγεία της: “Αισθάνομαι ότι κινδυνεύω. Είμαι πολύ αυστηρή στο θέμα της καραντίνα και με ποιον έρχομαι σε επαφή. Στο σπίτι μου έχω δημιουργήσει ένα σημείο όπου ο,τιδήποτε έρχεται από τον έξω κόσμο, πρέπει να περάσει από απολύμανση”. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι πίστευε ότι είχε καρκίνο των οστών όταν έσπασε τρία πλευρά στα γυρίσματα της ταινίας John Wick: Chapter 3 — Parabellum το 2019. Η σταρ εξήγησε ότι δεν ένιωθε κανέναν πόνο και ξαφνικά δεν μπορούσε να αναπνεύσει ενώ βρισκόταν στο σετ.

“Νόμιζα ότι είχα καρκίνο στα κόκκαλα. Νόμιζα ότι ήταν πρώιμη οστεοπόρωση. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου συνέβαινε αυτό ενώ ήμουν σε πραγματικά άψογη φυσική κατάσταση”. Η σταρ πρόσθεσε επίσης ότι έχει συνδέσει το ατύχημα με τον διαβήτη της, και εξήγησε ότι τα κόκκαλά της σπάνε πολύ εύκολα: “Έχω την τάση να σπάω τα οστά μου ευκολότερα από άλλους ανθρώπους” είπε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις