Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Μισός στην Τρίπολη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Μισός στην Τρίπολη!

Σούπερ Λιγκ - 1η αγωνιστική: Με πολλά προβλήματα ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης

Σούπερ Λιγκ1η αγωνιστική: Δύσκολο ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, στην Τρίπολη με τον μαχητικό Αστέρα. Οι Αρκάδες έκαναν μια μέτρια σεζόν πέρυσι, αφού, παρουσίασαν δύο πρόσωπα. Καταλυτικός ήταν ο Ράσταβατς, που, πήρε την ομάδα σε μια καθοδική τροχεία και την έφτασε μια ανάσα από την εξάδα. Παρέμεινε στην ομάδα και έφτιαξε μια ομάδα με το πλάνο του. Από την ομάδα αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, όμως υπήρξε γρήγορη αντίδραση από τους υπεύθυνους και καλύφθηκαν τα κενά με τα νέα αποκτήματα.

Οι Αρκάδες είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους και εκεί ποντάρουν. Είχαν μια πολύ καλή εικόνα, που, έδωσαν και φέτος έχουν ως στόχο την πρώτη εξάδα. Ο Σέρβος κόουτς δεν θα έχει ορισμένους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ωστόσο, η ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Νέο ξεκίνημα

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην μετά Δώνη εποχή. Την περασμένη σεζόν τερμάτισαν στην 4η θέση και είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην εικόνα τους. Πλέον, την ομάδα ανέλαβε ο Ντάνι Πογιάτος, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “πράσινοι” φέτος θέλουν να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά. Αυτό φαίνεται άλωστε και από τις μεταγραφικές κινήσεις. Εχει ενισχυθεί αρκετά το ρόστερ, ενώ, έχει μείνει και ο βασικός κορμός της ομάδας.

Απόψε τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά για τον ΠΑΟ. Ο μπακ Χουάνκαρ κρίθηκε ανέτοιμος, o μέσος Eμμανουηλίδης χτύπησε στην τελευταία προπόνηση. Μακρόχρονα εκτός είναι ο χαφ Βιγιαφάνες και ο μπακ Χατζηθεοδωρίδης. Το σημαντικότερο, δε, είναι ο τραυματισμός του βασικού μπακ Σένκεφελντ. Εκτός αποστολής έμειναν και οι επιθετικοί Ιωαννίδης και Καμπετσής.

Δείτε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτο
Πήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός
Πρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις