Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αγκαλιά με Μπρέκετ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αγκαλιά με Μπρέκετ

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Ο αξίας 29 εκατ. ευρώ δεξιός μπακ οδεύει προς Τούμπα μεριά - Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις

ΠΑΟΚμεταγραφές: Κοντά στην απόκτηση του Γιόσουα Μπρένετ είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός δεξιός οπισθοφύλακας βρίσκεται στην λίστα του “δικέφαλου”. Η περίπτωση του προχώρησε μετά το τέλος των συζητήσεων με τον Γιάνκο. Ο Όλαφ Ρέμπε έχει ήδη συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο, προκειμένου να πάρει τον παίχτης ο δικέφαλος του βορρά.  Μάλιστα, είναι σε αρκετά προχωρημένο σημείο οι διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τον τρόπο που θα κάνει δικό του τον Μπρένετ ο ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος, πάντως, δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2022 στην Χόφενχαϊμ. Η οποία τον είχε αγοράσει με 3,5 εκατομμύρια ευρώ από την Αϊντχόφεν. Με την φανέλα της Χόφενχαϊμ μετράει 20 συμμετοχές και έχει 3 γκολ και μία ασσίστ. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Δύο φορές διεθνής

Με την φανέλα της Αϊντχόφεν έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, αφού, μαζί της έχει αγωνιστεί 150 φορές, πετυχαίνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 11 ασσίστ. Ενώ, πέρυσι αγωνίστηκε 4 φορές με την φανέλα της Φίτεσε. Ακόμα, ο 26χρονος Ολλανδός έχει αγωνιστεί 2 φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Μένει μονό να δούμε αν θα προχωρήσει η συμφωνία και ο Μπρένετ έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Πάντως ο παίκτης σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμος κόντρα στην Μπενφίκα και γι αυτό οι διοικούντες τον Δικέφαλο του βορρά θα περιμένουν. Να ξεκαθαρίσει η πρόκριση ή μη και μετά θα αποφασίσουν.

Δείτε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτο
Πήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός
Πρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις