Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανδρουλάκης – Τσαβούσογλου: Φραστικό “επεισόδιο” στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης – Τσαβούσογλου: Φραστικό “επεισόδιο” στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ανδρουλάκης - Τσαβούσογλου: Εντονο φραστικό επεισόδιο εντός του ευρωκοινοβουλίου είχε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με τον τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ανδρουλάκης – Τσαβούσογλου: Έντονη αντιπαράθεση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Όπως είπε ο ίδιος ο ευρωβουλευτής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα”, όλα ξεκίνησαν όταν ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών χρησιμοποίησε περισσότερο από τον επιτρεπόμενο χρόνο τόσο στην πρωτολογία όσο και στη δευτερολογία του. Τότε ο ευρωβουλευτής εξέφρασε τη διαμαρτυρία του με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να του απαντά προκλητικά “αν δεν θέλετε να ακουστεί η άποψή μου θα φύγω”.

Ο κ. Ανδρουλάκης του ανταπάντησε, λέγοντας ότι “εδώ γίνεται διάλογος και όχι μονόλογος”. Ωστόσο, κανείς δεν πρόλαβε να θέσει οποιοδήποτε ερώτημα στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, καθώς συνολικά η ομιλία του έκανε ρεκόρ χρόνου, 42 λεπτά. Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι, έπειτα από δική του πρωτοβουλία, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλδημοκράτες θα καταθέσουν σχετικό ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο, ζητώντας να επιβληθεί εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.

Δείτε ακόμη

Aσύλληπτη δήλωση Ακάρ: Να σωπάσουν οι Έλληνες για να μη γίνουν μεζές
Νέα τουρκική NAVTEX: Άσκηση με πραγματικά πυρά στην Ανατολική Μεσόγειο
Μήνυμα Πομπέο σε Τουρκία – Λίγο πριν την αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Λευκωσία
“Εσείς οι λύκοι δεν θα καταφέρετε να μας φάτε, είμαστε πολύ μεγάλοι” – Ο… νεαρός Ερντογάν απαντά στη MED 7
Στριμώχνεται η Άγκυρα: “Αν ο Ερντογάν κάνει το λάθος η απάντηση θα είναι συντριπτική”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις