Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού εγκυμοσύνη: “Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μου”
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού εγκυμοσύνη: “Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μου”

Τζένη Μπαλατσινού εγκυμοσύνη: Η Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πόσο έχει επηρεάσει αυτή η εγκυμοσύνη την καθημερινότητά τους.

Τζένη Μπαλατσινού εγκυμοσύνη: Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της κοινής τους ζωής διανύουν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από το λογαριασμό του Υπουργού υγείας στο instagram ενώ λίγες μέρες μετά σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως το μωρό που περιμένουν είναι αγοράκι.

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πόσο έχει επηρεάσει αυτή η εγκυμοσύνη την καθημερινότητά τους. «Η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει. Η ρυθμοί μου συνεχίζονται με την ίδια ταχύτητα, με τις ίδιες απαιτήσεις και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι σε όλες μου τις υποχρεώσεις. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και περιμένουμε το παιδί μας γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Για ψώνια με τον γιο της

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία περιμένει το τέταρτο παιδί της το οποίο θα είναι αγόρι όπως αποκάλυψε ο πατέρας του Βασίλης Κικίλιας, βγήκε για ψώνια με τον γιο της Μάξιμο Κωστόπουλο. Η εγκυμονούσα Τζένη Μπαλατσινού, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα γεννήσει τον Δεκέμβριο, έκανε βόλτα στο Ψυχικό μαζί με τον γιο της Μάξιμο, ο οποίος την συνόδευσε νύφη στην εκκλησία στον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια. Οι φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύει το περιοδικό ΟΚ! τραβήχτηκαν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου. Φορώντας τις μάσκες τους μαμά και γιος έκαναν αγορές σε κατάστημα αθλητικών ειδών.

H εγκυμονούσα Μπαλατσινού φόρεσε τζιν σαλοπέτα και λευκό t-shirt. Ακόμα, το δημοσίευμα έχει φωτογραφία της Μπαλατσινού μια μέρα αργότερα σε βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, με casual chic look. Σε αυτή την εμφάνιση, η παρουσιάστρια φοράει μια φαρδιά φούστα και μεταξωτό τοπ.

Η βόλτα με τη Βίκυ Σπυροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την εγκυμονούσα Τζένη σε μια φιλική της συνάντηση. Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9) στον Εθνικό Κήπο, όπου απόλαυσε τη βόλτα και τη συζήτηση της με την καλή της φίλη και ηθοποιό, Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και τον τετράποδο φίλο της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις