Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Το νέο ζευγάρι της showbiz

LIFESTYLE

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Το νέο ζευγάρι της showbiz

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι single και το Πρωινό αποκάλυψε ποιος είναι ο σύντροφός της.

12.09.2020 | 10:28

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο – τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου – αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό», με αφορμή την εμφάνιση της παρουσιάστριας στο κοσμικό κάλεσμα στο εστιατόριο Goya στη Γλυφάδα, ιδιοκτησίας του αγαπημένου της. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει εντοπιστεί μαζί άλλες δύο φορές στο εστιατόριο «Ιθάκη» στη Βουλιαγμένη, ενώ η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε λέγοντας: «Εγώ ξέρω ότι εδώ και ένα μήνα είναι μαζί, είναι πολύ καλά».

Πάντως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες στο χθεσινοβραδινό κάλεσμα,  όταν ρωτήθηκε αν το καλοκαίρι ήρθε ο έρωτας στη ζωή της, απέφυγε χαμογελαστή να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν ξέρω… δεν ξέρω». Από την άλλη η πλευρά, η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας: “Εγώ ξέρω ότι εδώ και ένα μήνα είναι μαζί, είναι πολύ καλά.” Του λόγου του αληθές, το βράδυ της Πέμπτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε σε εκδήλωση στο εστιατόριο του επιχειρηματία και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Χωρισμός εξπρές με τον Δημήτρη Μηλιώνη

Μέσα στο καλοκαίρι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μείνει και πάλι single μετά το σύντομο ειδύλλιο με τον Δημήτρη Μηλιώνη. Μπορεί οι φήμες για τη μεταξύ τους σχέση να έκαναν την εμφάνισή τους πριν λίγο μόλις καιρό, όμως οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν “τέλος” στη σχέση τους και να τραβήξουν, σύντομα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, χωριστούς δρόμους. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα μάλιστα, έλεγε πως ο Δημήτρης Μηλιώνης δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει την πρώην σύντροφό του Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία ήταν ζευγάρι για περίπου έξι χρόνια.

Exit mobile version