Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισπανία κορονοϊός: Ξύπνησαν μνήμες από τη δολοφονία Φλόιντ
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία κορονοϊός: Ξύπνησαν μνήμες από τη δολοφονία Φλόιντ

Ισπανία κορονοϊός: Αστυνομικός έχει ξαπλώσει στον δρόμο και πατάει στον λαιμό έναν 14χρονο, ο οποίος δεν φόραγε τη μάσκα για τον κορονοϊό.

Ισπανία κορονοϊός: Μνήμες από τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ ξύπνησε αναπόφευκτα ένα περιστατικό αστυνομικής βίας, που σημειώθηκε στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, αστυνομικός έχει ξαπλώσει στον δρόμο και πατάει στον λαιμό έναν 14χρονο, ο οποίος δεν φόραγε τη μάσκα που είναι απαραίτητη για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού. Στο βίντεο που τραβήχτηκε από την περιοχή Miranda de Ebro φαίνεται το αγόρι που φωνάζει από τον πόνο. Ένας περαστικός ακούγεται να λέει «μην τον πιέζεις τόσο δυνατά», ενώ άλλος βρίζει τον αστυνομικό αποκαλώντας τον μπάσταρδο και βασανιστή.

Η Αστυνομία συνέλαβε και τη μητέρα του νεαρού που ζητά να μάθει γιατί ασκείται τόση βία στο παιδί της, αναφέρει η Daily Mail. Το περιστατικό αυτό έρχεται έξι μόλις μέρες από ένα παρόμοιο που έγινε στη Μαδρίτη όπου αστυνομικό χτυπάει πάνω στο περιπολικό το κεφάλι μιας γυναίκας γιατί δεν φορά μάσκα. Ο δήμος του Miranda de Ebro ανέφερε σε ανακοίνωση ότι ο αστυνομικός αναγκάστηκε να ρίξει στο έδαφος τον 14χρονο μετά από επίθεση του τελευταίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://twitter.com/i/status/1303629545287962624

Δείτε ακόμη

Spiegel: Ο Ναβάλνι έπρεπε να πεθάνει στο αεροπλάνο
Το “τέλειο deal” Ελλάδας – Γαλλίας και η δυσαρέσκεια της Μέρκελ
Οργή στο Ευρωκοινοβούλιο – Ο Τσαβούσογλου εμφάνισε τη σημαία της ΕΕ ως ημισέληνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις