Αθήνα

°C

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μόρια ΜΑΤ: Ενισχύονται οι δυνάμεις της αστυνομίας
ΕΛΛΑΔΑ

Μόρια ΜΑΤ: Ενισχύονται οι δυνάμεις της αστυνομίας

Μόρια ΜΑΤ: Στην ενίσχυση των ήδη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στη Μυτιλήνη μετά την φωτιά στη Μόρια και την ολική καταστροφή του ΚΥΤ προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Μόρια ΜΑΤ: Ενισχύθηκαν σήμερα οι αστυνομικές δυνάμεις στη Λέσβο μετά τις φωτιές που κατέστρεψαν ολοκληρωτικά το ΚΥΤ της Μόριας. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής έφτασε στο νησί ένα καράβι με κλούβες ΜΑΤ, θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού «Αίας» και περιπολικά. Όλα τα μέσα αποβιβάστηκαν το πρωί στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, στο σύνολο τους οι μεν κλούβες οδηγήθηκαν κατά μήκος του τμήματος του δρόμου όπου ζουν μετανάστες και πρόσφυγες, από τον Καρά Τεπέ μέχρι τη Μόρια. Τα δε θωρακισμένα οχήματα νερού στάθμευσαν στη βάση της Πυροσβεστικής στον Καρά Τεπέ.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, από το πλοίο δεν αποβιβάστηκαν Αστυνομικοί, και πηγές αναφέρουν ότι έφτασαν στη Μυτιλήνη με πτήσεις αεροπλάνων τύπου C130. Όπως σημειώνει από το πρωί χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες συγκεντρώνονται πάνω στο δρόμο, ή σε αύλειους χώρους επιχειρήσεων και κτήματα όπου στήνουν παραπήγματα από καλάμια και σκηνές. Θεωρούν ότι όσο πιο κοντά είναι στο φραγμό του Καρά Τεπέ τόσο πιο γρήγορα θα φύγουν με προορισμό το λιμάνι της Μυτιλήνης απ’ όπου πιστεύουν ότι θα φύγουν για την Αθήνα. Σύμφωνα με το stonisi, όπως όλα δείχνουν μέσα στη μέρα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα περιλαμβάνουν την προώθηση όλων αυτών των ανθρώπων έξω από το δρόμο σε συγκεκριμένο χώρο που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

  

 

Δείτε ακόμη
Κατέληξε 89χρονος στο Παπαγεωργίου – Στους 301 οι νεκροί
Κλειστές εφορίες σε Κηφισιά και Αθήνα λόγω κορονοϊού
Καζάνι που βράζει η Λέσβος: Κάτοικοι και μετανάστες δεν θέλουν επιστροφή στην Μόρια – Ψάχνει λύση η κυβέρνηση
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις