Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ λιγκ – προαναγγελία: Σπάνε το ροδι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ λιγκ – προαναγγελία: Σπάνε το ροδι

Σούπερ λιγκ - προαναγγελία: Άρης και Λαμία στου Χαριλάου για την πρώτη σέντρα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σούπερ λιγκ – προαναγγελία: Η ώρα για την πρώτη σέντρα της χρονιά στην Σούπερ Λιγκ έφτασε. Ο Άρης υποδέχεται την Λαμία στις 18:15, στο «Κλ. Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα την σεζόν που μας πέρασε. Κατάφεραν να βγουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και θα παίξουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ με την Κόλος Κοβαλίβκα. Διατήρησαν το βασικό του κορμό και κράτησαν τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο. Είχε έντονη μεταγραφική κινητικότητα, αφού αντικατέστησε όσους ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής είδε την κατάσταση των παιχτών του στα φιλικά, που, έδωσαν.

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Άρη και θέλει να ξεκινήσει την σεζόν με το δεξί. Ενώ, για φέτος έχουν στόχο να διατηρήσουν όσα έχουν πετύχει τις προηγούμενες σεζόν. Από την άλλη, η Λαμία μπορεί να έκανε κακό ξεκίνημα την περασμένη σεζόν, ωστόσο, εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία σχετικά εύκολα. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Πετράκης είναι αυτός που θα κρατάει… τα ηνία της ομάδας. Θυμίζουμε, είχε διαδεχτεί τον Μάντζιο στα πλέι άουτ. Ενώ, είναι και ο νεαρότερος προπονητής της Σούπερ Λιγκ (μόλις 32 ετών).

Σούπερ λιγκ – προαναγγελία: Πολλές αποχωρήσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βασικός κορμός της ομάδας αποχώρησε μαζί με αρκετούς παίχτες του ροτέσιον. Δεν έχουν κάνει τις μεταγραφές που θα ήθελαν και δεν έχουν καλύψει τα κενά. Στα φιλικά παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο και μένει να δούμε, πως, θα εξελιχθεί η σεζόν.

Δείτε ακόμη
Στον αέρα η έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν του ΝΒΑ
Οι προτάσεις του Ολυμπιακού για το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ευρωλίγκα
Τα βρήκαν ομάδες και διοργανώτρια, έναρξη 1/10 στην Ευρωλίγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις