Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – προαναγγελία: Πρόβα τζενεράλε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – προαναγγελία: Πρόβα τζενεράλε

Σούπερ Λιγκ - προαναγγελία: ΠΑΟΚ και ΑΕΛ στο πρώτο ματς της χρονιάς που είναι και ευρωπαϊκή πρόβα τζενεράλε για το δικέφαλο του βορρά πριν την Μπενφίκα

Σούπερ Λιγκ – προαναγγελία: Πρώτη σέντρα της σεζόν για ΠΑΟΚ και Λάρισα. Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται την ΑΕΛ στις 20:30, στην «Τούμπα». Οι γηπεδούχοι είχαν μια δύσκολη σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες, αγωνιστικές και μη. Τερμάτισαν στην δεύτερη θέση, την τελευταία στιγμή, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν. Έχουν αγωνιστεί ήδη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου, κέρδισαν την Μπεσίκτας μέσα στην Τούμπα. Έχουν φύγει βασικοί παίχτες και ακριβά συμβόλαια, ωστόσο, έχουν γίνει μεταγραφές και ενίσχυση της ομάδας. Ενώ, αναμένεται να γίνουν και άλλες προσθήκες.

Στα φιλικά παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο. Το παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα είναι η πρόβα τζενεράλε, πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με την ομάδα να θέλει να τα πάει καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από την άλλη, η Λάρισα  πέρσι παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Έκανε ένα τρομερό πρώτο γύρο, αφού, είχε αναρριχηθεί στην 4η θέση. Ωστόσο, στον δεύτερο γύρο ήταν η σκιά του εαυτού της και έκανε πολύ κακές εμφανίσεις πέφτοντας από την πρώτη εξάδα.

Σούπερ Λιγκ – προαναγγελία: Για το βήμα παραπάνω

Το καλοκαίρι από την ΑΕΛ αποχώρησαν πολλοί από την ομάδα, όμως, ήρθαν αρκετοί και κάλυψαν το κενό που είχε δημιουργηθεί. Στα φιλικά που έδωσαν, ήταν αρκετά μαζεμένοι και δεν έπαιξαν όπως θα μπορούσαν. Την φετινή σεζόν θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω, αφού, είναι ξεχωριστή χρονιά, με την ομάδα να επιστρέφει στην φυσική της έδρα, το Αλκαζάρ.

Δείτε ακόμη
Άρης και Λαμία στην πρώτη σέντρα της χρονιάς
Στον αέρα η έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν του ΝΒΑ
Οι προτάσεις του Ολυμπιακού για το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ευρωλίγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις