Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – ΝΒΑ: Ολα στον αέρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – ΝΒΑ: Ολα στον αέρα!

Μπάσκετ - ΝΒΑ: Ολα οδηγούν είτε σε αλλαγή ημερομηνίας του ντραφτ είτε σε λοκ άουτ - Αγνωστο πότε θα ανοίξει η αγορά ελευθέρων

ΜπάσκετΝΒΑ: Από μια κλωστή κρέμεται η έναρξη του NBA. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ιθύνοντες της Λίγκας ενημέρωσαν τις ομάδες, ότι η σεζόν δεν θα ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα. Ενώ, το ντράφτ θα μετατεθεί στα τέλη του Νοέμβρη. Το NBA έχει υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, η οποία, θέλει αρκετά χρόνια για να μπορέσει να καλυφθεί. Μένει μόνο να δούμε τις εξελίξεις.

Υπάρχουν τρία ενδεχόμενα για το μέλλον της Λίγκας. Το ένα είναι οι ιδιοκτήτες των ομάδων να ακυρώσουν τις συμβάσεις τους και να οδηγηθούμε σε λοκ άουτ, αμέσως μετά από την ολοκλήρωση των φετινών πλέι οφ. Κάτι που θα έφερνε την αποχή για πολλούς μήνες και θα μεγάλωνε περισσότερο την οικονομική ζημιά. Το δεύτερο είναι το ντράφτ να μετατεθεί εκ νέου, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο Νοέμβρης θα είναι ο μήνας του.

Μπάσκετ – ΝΒΑ: Ζητούνται λύσεις!

Το τελευταίο ενδεχόμενο έχει να κάνει με τους ελεύθερους της λίγκας. Αφού, άγνωστο είναι το πότε θα ανοίξει η αγορά. Όπως είχε γίνει γνωστό, το αναμενόμενο ήταν να ανοίξει μετά τους τελικούς. Ωστόσο, με την τωρινή κατάσταση δεν υπάρχει κάποια πιθανή ημερομηνία. Ενώ, μπορεί να αλλάξει και το μέγεθος του σάλαρι. Ο Άνταμ Σίλβερ (κομισάριος του NBA) μαζί με τους συνεργάτες του ψάχνουν να βρουν λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τις ομάδες. Έτσι, καθυστερούν όσο μπορούν την έναρξη της νέας σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλου
Επισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟ
Ολοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις