Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ -Euroleague: Συμφωνία και έναρξη 1/10
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ -Euroleague: Συμφωνία και έναρξη 1/10

Μπάσκετ -Euroleague: Υπάρχουν αρκετά ζητήματα λόγω της πανδημίας, ωστόσο, συμφωνήθηκε πως μπορούν να λυθούν με σωστή διαχείριση

ΜπάσκετEuroleague: Είχαμε συμφωνία στην σημερινή συνεδρίαση της Ευρωλίγκας. Οι ομάδες της διοργάνωσης στην τηλεδιάσκεψη έκαναν τα παράπονα τους για τα νέα πρωτόκολλα. Και βρήκαν τη λύση, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν. Μάλιστα, μότο είναι το “συνεργασία και ευελιξία”. Όλες οι ομάδες αναγνώρισαν, πως, υπάρχουν αρκετά ζητήματα λόγω της πανδημίας. Ωστόσο,  ανέφεραν ότι μπορούν να λυθούν, με την σωστή διαχείριση. Ενώ, το ακόμα πιο σημαντικά είναι, πως, η έναρξη της Ευρωλίγκας θα γίνει κανονικά την 1η Οκτωβρίου.

Επίσης, θα είναι  ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας να βρει την έδρα για την διεξαγωγή αγώνα, με ομάδα, που, δεν θα έχει πρόσβαση στην χώρα. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι θα έχουν ένα χρονικό όριο 15 ημερών για να βρει την έδρα, αλλιώς θα αλλάζει η ημερομηνία του αγώνα. Ακόμα, συμφώνησαν να μην υπάρχει τελικά πρόστιμο σε περίπτωση, που, δεν βρεθεί γήπεδο. Με τις ομάδες να ξεκαθαρίζουν, πως, δεν θέλουν να παίρνουν παιχνίδια στα χαρτιά.

Μπάσκετ -Euroleague: Οι γηπεδούχοι τις ειδικές άδειες

Ακόμα, η κάθε συμμετέχουσα ομάδα στη διοργάνωση θα πρέπει σε συνεννόηση με τις εγχώριες αρχές να εξασφαλίζει ειδική άδεια για να μπαίνουν στην χώρα αντίπαλες ομάδες. Κάτι που έχουν κάνει οι Ρωσικές ομάδες αλλά και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με το πέρας της τηλεδιάσκεψης τα περισσότερα ζητήματα λύθηκαν. Ενώ οι ομάδες που συνεχίζουν να έχουν κάποια θέματα και παράπονα είναι μειοψηφία.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλου
Επισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟ
Ολοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις