Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 10/9
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 10/9

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Σήμερα έχεις το προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις, με τον Ερμή στον τομέα της εταιρικής σχέσης σου. Ωστόσο είναι απέναντι από το Χείρωνα και μπορεί να ερμηνεύσεις κάποια σχόλια ως κριτική κι αυτό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Αντιμετώπισε με σοβαρότητα τις εργασιακές υποθέσεις σου και δείξε συνέπεια. Μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου και να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, διασκέδασε και φλέρταρε.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η μέρα μπορεί να φέρει μια δυσάρεστη αποκάλυψη ή εξαιρετικά ευαίσθητα συναισθήματα ιδίως σε ότι αφορά σε επαγγελματικά θέματα. Δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις το τυπικό σχόλιο από την κριτική κι αυτό πιθανά να σου δημιουργήσει διλήμματα ή και απογοητεύσεις. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σου ίσως έχουν κουράσει τον ερωτικό σύντροφο σου για αυτό άλλαξε τακτική. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σήμερα σε καθιστά την πρωταγωνίστρια της ημέρας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως είναι ο τρόπος που επικοινωνείς, καθώς μπορεί να γίνεσαι εριστική χωρίς να το καταλαβαίνεις. Είναι κρίμα να παρερμηνευτούν καταστάσεις και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις κυρίως στα εργασιακά. Ο έντονος συναισθηματισμός και το πάθος σε κάνουν ιδιαίτερα κτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι και ενθουσιάζεσαι από επιπόλαιες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Οι επικοινωνίες, οι σκέψεις ή και οι αναμνήσεις σήμερα μπορεί να ανοίξουν παλιές πληγές. Τα σχόλια δεν είναι πάντα κριτική για αυτό μην γίνεσαι τόσο αμυντική ή και προκλητική στις σχέσεις σου με συναδέλφους. Η συναισθηματική επιβεβαίωση από τον ερωτικό σύντροφό σου δεν λαμβάνεται με την γκρίνια ή την κτητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες συγκυρίες φέρνουν στη σκέψη σου το παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Ίσως χρειαστεί σήμερα να απομακρυνθείς προσωρινά από ένα πρόβλημα και να αφήσεις το μυαλό σου να ξεκουραστεί. Αυτό που ερμηνεύεις εσύ ή ένας φίλος από την επικοινωνία μπορεί να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις ανασφάλειες. Οι ιδέες σου στα εργασιακά ήρθε η ώρα να αποδώσουν. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και περάστε όμορφα και γλυκά τη βραδιά σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια συναρπαστική γνωριμία.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η μέρα μπορεί να προκαλέσει μια απογοήτευση ή μια αρνητική ενέργεια στον τομέα των σχέσεων. Μπορεί να είσαι λίγο ευάλωτη ειδικά αν νιώσεις πως κάποιες ιδέες σου αμφισβητούνται. Οι ανησυχίες σου για τα χρήματα σε μια σχέση μπορεί να προκαλέσει μια έκρηξη ή μια παρεξήγηση. Μην μπερδεύεις τα προσωπικά με τα συναισθηματικά είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση, είτε όχι.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Λάβε υπόψη σήμερα ότι η σκέψη μπορεί να επηρεάσει τις αντιλήψεις αξίας. Η τάση να μιλάς με τη λογική αντί με την καρδιά μπορεί να προκαλέσει κάποιες προκλήσεις. Απόφυγε τα πηγαδάκια στα εργασιακά και κυρίως μην λες πολλά. Κάντε απόψε διαφορετικά πράγματα με τον ερωτικό σύντροφό σου και ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες ειδήσεις ή κάποιες εξελίξεις σχετικά με μια πρόσφατη γνωριμία βοηθούν στην αποκατάσταση της αυτοπεποίθησής σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή σχεδίων ή μια σύγχυση καταστάσεων σε κοινωνικό επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτική με τη δουλειά και τις καθημερινές ρουτίνες, καθώς μικρές ανησυχίες ή φόβοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σαφή και ξεκάθαρη σκέψη. Εάν προκύψει παρανόηση προσπάθησε να την επιλύσεις γρήγορα και με ειλικρίνεια αντί να προσπαθήσεις να δώσεις εξηγήσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και μην προσπαθείς να επιβληθείς σε κάποιους. Ο ερωτισμός στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χτυπάει απόψε κόκκινο. Εσύ που είσαι μόνη, ό,τι διεκδικείς μπορείς να το κατακτήσεις.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Μπορεί το πρόγραμμά σου σήμερα να είναι λίγο χαοτικό και τα συναισθήματά σου να τραυματιστούν σχετικά με εύκολα λόγια. Με τον Ερμή απέναντι από το Χείρωνα υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Μια νέα επαγγελματική συμφωνία ή ένας έπαινος σου δίνει ικανοποίηση. Πάρε πρωτοβουλίες και οργάνωσε μια έκπληξη στον ερωτικό σύντροφό σου. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση κάνε την πρώτη κίνηση.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Ίσως είναι καλύτερο να προσέξεις σήμερα τον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς δυο ενεργές διελεύσεις μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Απόφυγε μια αμυντική αντίδραση ακόμα κι αν κάποιος θεωρήσεις ότι παίζει με τα νεύρα σου. Πραγματοποίησε τις ερωτικές σου φαντασιώσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έντονο φλερτ ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Μπορεί κάποιες στιγμές σήμερα να παλεύεις με τις αντιλήψεις ή τους περισπασμούς, καθώς οι ενέργειες είναι περίπλοκες. Η δημιουργικότητα σου όμως στα εργασιακά είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και αυτό αναγνωρίζεται. Η ερωτική σου πλευρά έρχεται στην επιφάνεια κι αυτό εξασφαλίζει ένα θετικό, ευχάριστο κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τραβάς όλα τα βλέμματα σήμερα επάνω σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Κάποιες αρνητικές καταστάσεις μην τις αφήσεις να επηρεάσουν την παραγωγικότητα και τη διάθεσή σου. Αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια και κυρίως στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δίνεις δικαιώματα και μην μπερδεύεσαι σε παράλληλες καταστάσεις. Καταπολέμησε τις όποιες ανασφάλειές σου στα εργασιακά και λάβε δράση.

Πηγή: Tlife, Φωτο: Unsplash
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις