Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά – δεύτερος γάμος: Τι απάντησε η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά – δεύτερος γάμος: Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Φαίη Σκορδά - δεύτερος γάμος: "Λαβράκι" έβγαλε η νέα στήλη της εκπομπής της Φαίης Σκορδά με τις ερωτήσεις των τηλεθεατών - Τι απάντησε για το αν θα ξαναπαντρευτεί.

Φαίη Σκορδά – δεύτερος γάμος: Ακομπλεξάριστη όπως πάντα, η Φαίη Σκορδά δε δίστασε να απαντήσει από τον αέρα της εκπομπής σε τηλεθεατή ο οποίος ρώτησε αν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά. “Αν θα ξαναπαντρευτώ… δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ έτσι να την απαντήσω… Η απάντησή μου είναι ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου και με βάση αυτού λειτουργώ, οπότε με βάση αυτό απαντώ… Δεν μπορώ να πω ένα ναι ή ένα όχι” είπε από τον αέρα της εκπομπής της.

“Πάντως όποια επιλογή κάνω στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά μου γνώμονας και προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να το αποκλείσω” σχολίασε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα με τον οποίον χώρισαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Στο μεταξύ, τον περασμένο χειμώνα, η Φαίη Σκορδά γνωστοποίησε ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της καθώς εδώ και σχεδόν δύο χρόνια είναι ζευγάρι με τον Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος ασχολείται με την πληροφορική.

Δείτε ακόμη

Μια κρεμάλα, η πρώτη ανάρτηση Αλεξανδρίδη στο Instagram
Δάκρυα στο Twitter με την παίκτρια του Big Brother που πότιζε τα ψεύτικα λουλούδια
20 γυναίκες, διεκδικούν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου – Πρεμιέρα για το Bachelor

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις