Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρόδος: Πήγαν να βγάλουν χρήματα, αλλά βρέθηκαν κατηγορούμενοι
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Πήγαν να βγάλουν χρήματα, αλλά βρέθηκαν κατηγορούμενοι

Ρόδος: Το απίστευτο κόλπο που σκέφτηκαν δύο νεαροί Ιρανοί, που ζουν στη Γερμανία, για να εισπράξουν χρήματα.

Ρόδος: Δύο νεαροί Ιρανοί, που ζουν στη Γερμανία, πήγαν για διακοπές στη Ρόδο και εκεί μηχανεύτηκαν ένα απίστευτο κόλπο για να βγάλουν χρήματα. Συγκεκριμένα, δήλωσαν ότι τους λήστεψαν, ώστε να εισπράξουν την αποζημίωση από την ασφάλειά τους όταν θα επέστρεφαν! Έτσι, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 32 χρόνων εμφανίστηκαν στην Ασφάλεια Ρόδου τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και δήλωσαν ότι άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο τους άρπαξαν ένα σακ βουαγιάζ που είχε μέσα τάμπλετ, χρήματα και ένα ρολόι «Ρόλεξ» συνολικής αξίας 24.000 ευρώ!

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί έλεγξαν πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος στο σημείο της πόλης της Ρόδου, όπου υποτίθεται ότι έγινε η ληστεία, αλλά δεν βρήκαν το παραμικρό!

Ρόδος: «Έσπασαν» στην προανάκριση

Στην πορεία της προανάκρισης, οι Ιρανοί ομολόγησαν ότι σκηνοθέτησαν τη ληστεία, καθώς ο ένας είχε κάνει στη Γερμανία ασφάλεια ύψους 10.000 ευρώ για το ενδεχόμενο ληστείας! Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ψευδή καταγγελία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, που τους επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε ακόμη

Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Φωτιά στον Νέο Βουτζά
Χωρίς προϋποθέσεις οι εγγραφές στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία
Άθλιες εικόνες στη Μόρια – Μετανάστες στην άσφαλτο, ψάχνουν ακόμα νοσούντες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις