Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γεωργιάδης ΣΚΑΪ: Ανέβηκαν οι τόνοι όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα των κλειστών δομών στα νησιά
ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργιάδης ΣΚΑΪ: Ανέβηκαν οι τόνοι όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα των κλειστών δομών στα νησιά

Γεωργιάδης ΣΚΑΪ: Ανέβηκαν πάρα πολύ οι τόνοι στο αέρα της εκπομπής Αταίριαστοι στο ΣΚΑΪ με καλεσμένο τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης ΣΚΑΪ: Ανέβηκαν πάρα πολύ οι τόνοι στο αέρα της εκπομπής Αταίριαστοι στο ΣΚΑΪ με καλεσμένο τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Όταν η κουβέντα έφτασε στην Μόρια και στην φωτιά που ξέσπασε εκεί, η οποία κατέστρεψε τελείως την δομή, ο Υπουργός Ανάπτυξης δυσαρεστήθηκε όταν τον ρώτησαν για τις κλειστές δομές που είχαν προαναγγελθεί και ποτέ δεν υλοποιήθηκαν. Εκεί λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης τα έριξε στους κατοίκους για τις αντιδράσεις που υπήρξαν και όταν τον ρώτησαν γιατί δεν προχώρησε παρά τις αντιδράσεις είπε: «Οι ίδιοι εσείς θα με ρωτάγατε θα μου κάνατε την ανάποδη ερώτηση. Γιατί δέρνετε τους κατοίκους για να κάνετε την κλειστή δομή. Την ξέρω αυτή την δουλειά, την έχω κάνει και εγώ».

Τότε ο Χρήστος Κούτρας, την ώρα που ο Υπουργός έλεγε «θέλετε να δείρουμε τους κατοίκους», του επεσήμανε «αν δέρνετε τους κατοίκους θα σας ρωτήσουμε», με την αντιπαράθεση να συνεχίζεται. Σε κάποιο σημείο μάλιστα οι τόνοι ανέβγηκαν επικίνδυνα με τον κύριο Γεωργιάδη να λέει «σε μένα αυτά δεν περνάνε» και τον Χρήστο Κούτρα να του απαντά «γιατί; Ποιος είστε εσείς;».

Δείτε το video μετά το 7ο λεπτό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις