Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός ΔΙΑΣ – τροχαίο: Θρήνος στην ΕΛΑΣ για τον 33χρονο πατέρα
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός ΔΙΑΣ – τροχαίο: Θρήνος στην ΕΛΑΣ για τον 33χρονο πατέρα

Αστυνομικός ΔΙΑΣ - τροχαίο: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 25χρονος συνάδελφός του.

Αστυνομικός ΔΙΑΣ – τροχαίο: Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο 33χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Βαγγέλης Νοΐδης και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 25χρονος συνοδός Αντώνης, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο Βαγγέλης και ο Αντώνης, μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ της ανατολικής Αττικής και μια ακόμη μηχανή με δύο αστυνομικούς έλαβαν στις δύο και μισή χθες το μεσημέρι σήμα από το κέντρο της Άμεσης Δράσης να μεταβούν για συνδρομή σε κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στον Άγιο Κοσμά.

Οι δύο μηχανές βγήκαν αμέσως στη λεωφόρο Ποσειδώνος, ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα όμως φθάνοντας στο ύψος της Γλυφάδας σημειώθηκε το τραγικό συμβάν. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν πλήρως διευκρινιστεί, ένα όχημα που ήταν ακινητοποιημένο στο φανάρι, ανάγκασε τον Βαγγέλη να πατήσει φρένο.  Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα και προσέκρουσε σε δύο αυτοκίνητα. Αμέσως οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου οι διαπιστώθηκε ο θάνατος του Βαγγέλη Νοΐδη ενώ ο συνάδελφος του σοβαρά τραυματισμένος με θωρακικές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ένα μηριαίο κάταγμα όπου ευθύνεται για την ακατάσχετη αιμορραγία διασωληνωμένος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 33χρονος Βαγγέλης, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού με καταγωγή από την Ημαθία ήταν έμπειρος, μάχιμος και πάντα πρώτος στο καθήκον. Και χθες το μεσημέρι μόλις έλαβε το σήμα, έτρεξε να συνδράμει και να σώσει ανθρώπους από τη φωτιά. Όμως δεν πρόλαβε…

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Βαγγέλη εξέφρασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε απόψε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Καραμαλάκη και ενημερώθηκε για το τραγικό δυστύχημα με θύματα δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Η κυρία Σακελλαρόπουλου ζήτησε από τον κ. Καραμαλάκη να μεταφέρει τη βαθύτατη λύπη της στην οικογένεια του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του και τις ευχές της για ανάρρωση στον συνάδελφό του, που τραυματίστηκε σοβαρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις