Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Κορωναϊός: Κρούσμα στα Σπάτα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Κορωναϊός: Κρούσμα στα Σπάτα!

Παναθηναϊκός - Κορωναϊός: Μέλος του προσωπικού ανιχνεύτηκε θετικός στην covid-19, απομονώθηκε και αύριο εκ νέου εξετάσεις στην ομάδα

ΠαναθηναϊκόςΚορωναϊός: Σοκ στον Παναθηναϊκό! Βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, μέλος του προσωπικού των πρασίνων βρέθηκε θετικός έπειτα από τα τεστ ανίχνευσης, που, πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας έδρασαν γρήγορα και το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε απομόνωση. Αύριο, η ομάδα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ ανίχνευσης της covid-19. Όπως είχε γίνει γνωστό, όλη η ομάδα του «τριφυλλιού» αλλά και το προσωπικό υποβλήθηκε χθες στο προγραμματισμένο εβδομαδιαίο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. Το τεστ έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Σήμερα, ωστόσο, ήρθε το σοκ για τους ανθρώπους της ομάδας. Αφού, τα αποτελέσματα βγήκαν και εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα στις τάξεις της ομάδας.

Πρόκειται για μέλος του προσωπικού του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟ στα Σπάτα, «Γ. Καλαφάτης». Η αντίδραση των υπεύθυνων της ομάδας ήταν άμεση και ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα. Ενώ, τηρήθηκε κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, που, προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Το κρούσμα βρίσκεται σε απομόνωση, δεν έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα, η οποία, προπονήθηκε κανονικά σήμερα.

Παναθηναϊκός – Κορωναϊός: Νέες εξετάσεις αύριο

Μετά τις εξελίξεις το πρωτόκολλο αυστηροποιείται στα Σπάτα. Αύριο, θα περάσουν από νέο γύρο εξετάσεων και τεστ για την ανίχνευση κάποιου άλλου κρούσματος. Θυμίζουμε, αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα στον Παναθηναϊκό, αφού, είχε βρεθεί και ποδοσφαιριστής θετικός στον ιο. Παίκτης που ανήκε στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας, τον Ντάνι Πογιάτος.

Δείτε ακόμη:

Αδειασμα Αθήνας, στη Νιόν οι κληρώσεις Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ
Επίσημα ανακοινώθηκε ο Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό
Ερχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Εμβιλά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις