Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Ερασιτέχνης: Αλλαγές στο ΔΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Ερασιτέχνης: Αλλαγές στο ΔΣ

Παναθηναϊκός - Ερασιτέχνης: Παραιτήθηκε ο Παπαπασχάλης, αλλά μένει μέλος του ΔΣ του συλλόγου και εκπρόσωπος σε κάποιες ομοσπονδίες

ΠαναθηναϊκόςΕρασιτέχνης: Αλλάζει το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Παπαπασχάλης αποτελεί παρελθόν, αφού, παραιτήθηκε από την θέση, που, κατείχε ως Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη. Ο πολύπειρος παράγοντας των «πρασίνων» ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Τάκη Μαλακατέ. Ενώ, την θέση του θα αναλάβει ο Χρήστος Κυριζάκης. Ο Μπάμπης Παπαπασχάλης ήταν στον Ερασιτέχνη για αρκετά χρόνια, ενώ, είχε αναλάβει και διάφορα πόστα στον σύλλογο. Είτε στις ακαδημίες είτε σε άλλα τμήματα των «πρασίνων».

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, που, θα γίνει μέσα στα επόμενες μέρες θα αναφερθούν και οι λόγοι, για τους οποίους, παραιτήθηκε ο Παπαπασχάλης από τον ρόλο του Γενικού Γραμματέα. Η χρονική στιγμή της απόφασης του αφήνει αναπάντητα ερωτήματα. Εμεινε ωστόσο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, ενώ, θα τον εκπροσωπεί και σε κάποιες Ομοσπονδίες.

Παναθηναϊκός – Ερασιτέχνης: Ο Ακριτίδης ταμίας

Η παραίτηση του Παπαπασχάλη αποτελεί την δεύτερη παραίτηση υπό την προεδρία του Τάκη Μαλακατέ. Θυμίζουμε, μερικές μέρες πριν από την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, ο Θεόδωρος Συνοδινός παραιτήθηκε από Έφορος των Εγκαταστάσεων του συλλόγου για «προσωπικούς λόγους» όπως είχε αναφέρει. Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο Χρόνης Ακριτίδης θα αναλάβει τον ρόλο του ταμία της «Μάνας του Λόχου».

Δείτε ακόμη:

Αδειασμα Αθήνας, στη Νιόν οι κληρώσεις Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ
Επίσημα ανακοινώθηκε ο Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό
Ερχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Εμβιλά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις