Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ταραμπάνκο – Γιάννης Αποστολάκης: Απαντά αν είναι ζευγάρι με τον πρώην παίκτη του Master Chef
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο – Γιάννης Αποστολάκης: Απαντά αν είναι ζευγάρι με τον πρώην παίκτη του Master Chef

Κάτια Ταραμπάνκο - Γιάννης Αποστολάκης: Η αποκάλυψη της πρώην νικήτριας του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιάννη Αποστολάκη.

Κάτια Ταραμπάνκο – Γιάννης Αποστολάκης: Οι φήμες εδώ και καιρό έχουν οργιάσει καθώς θέλουν την Κάτια Ταραμπανκό και τον Γιάννη Αποστολάκη να είναι ζευγάρι, ωστόσο η πρώην νικήτρια του GNTM έβαλε τέλος στα σενάρια μετά από δηλώσεις της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Αρχικά το νεαρό μοντέλο τόνισε: «Είμαι ερωτευμένη, είμαι σε σχέση, απλώς δεν είμαι με τον Γιάννη Αποστολάκη σε σχέση. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Ο σύντροφός μου είναι άλλος. Είναι εκτός χώρου, είναι κάτι φρέσκο, είναι κάτι όμορφο.

Έχουμε περάσει σκαμπανευάσματα και μαζί πορευόμαστε. Επειδή γράφτηκαν κάποια πράγματα, τον Φλεβάρη εγώ δεν ήξερα καν τον Γιάννη Αποστολάκη. Τον γνώρισα λίγο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα αν δεν κάνω λάθος. Θέλω να τονίσω ότι δεν παίζω κάποιο ρόλο στον χωρισμό του όπως είχαν αναφέρει. Ποτέ δεν ήμουν το τρίτο πρόσωπο» και συνέχισε: «Στα Κουφονήσια είχα ζαλάδες, ο Γιάννης με κρατούσε από το σορτσάκι κι έτσι ξεκίνησαν να λένε για σχέση, γιατί είδαν ένα «πτώμα» στα χέρια του και θεώρησαν ότι είναι ρομαντική περίπτωση. Αλλά δεν ήταν, ήμουν πολύ χάλια».

Δείτε ακόμη
GNTM 3: Η Ουκρανή Λία έκλεψε τις εντυπώσεις (vid)
Στο Βεάκειο ο μέλλων σύζυγός της Ζουγανέλη – Την απόλαυσε στην συναυλία της
Σάκης Ρουβάς: Συγκλονίζει μιλώντας για την δυσλεξία και το bullying που δέχτηκε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις