Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αρναούτογλου – Τσιμτσιλή: Το σχόλιο για τα κιλά του στο Happy Day και ο εκνευρισμός του
LIFESTYLE

Αρναούτογλου – Τσιμτσιλή: Το σχόλιο για τα κιλά του στο Happy Day και ο εκνευρισμός του

Αρναούτογλου - Τσιμτσιλή: Τα όσα ακούστηκαν από τον αέρα του Happy Day για τα κιλά του, έκαναν έξαλλο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

Αρναούτογλου – Τσιμτσιλή: Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” για τα κιλά του. Συγκεκριμένα η εκπομπή σχολίασε ότι το βάρος του παρουσιαστή είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαίνεται στην τελευταία αφίσα του για τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Άμεση ήταν η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. “Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με αυτές τις ηλιθιότητες περί κιλών” είπε μεταξύ άλλων.

“Πήρα πάρα πολλά μηνύματα που έβριζε ο κόσμος πάρα πολύ τον Δημήτρη Παπανώτα και ένα βίντεο της εκπομπής εκεί στο Happy Day. Είχε να κάνει με την αφίσα του πρωινού του Sfera και το πως ήμουνα εγώ στη Μύκονο. Το θέμα ήταν τα κιλά τα δικά μου, πως ήταν στην πραγματικότητα με την αφίσα” σημείωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. “Ούτε εγώ ποτέ έχω κρύψει τα κιλά μου, ούτε… πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με αυτές τις ηλιθιότητες περί κιλών. Γιατί ασχολείστε και το λέω και στη Σταματίνα. Σταματίνα μου, μην το ξανακάνετε σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν ξέρετε τι πρόβλημα υπάρχει στον καθένα πριν αποφασίσετε να μιλήσετε για τα κιλά ή για το οτιδήποτε. Αν σου μιλούσα μπορεί και να νιώθατε πολύ άσχημα για αυτό που κάνατε” συμπλήρωσε.

Και υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου:” Εγώ φανταστείτε πως το μοντάζ που έκανε εδώ πέρα η υπεύθυνη του Sfera, για το σώμα που θα βάλουν και τι θα κάνουνε, το είδα τελευταία στιγμή και γελάσαμε και είπαμε αυτό. Μήπως βγήκε ποτέ κανείς να πει, ο Γρηγόρης κάνει bodybuilding; Είναι αστείο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις