Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιταλία μαφία: Μαφιόζικη εκδίκηση στις φυλακές
ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία μαφία: Μαφιόζικη εκδίκηση στις φυλακές

Ιταλία μαφία: Κατά τη διάρκεια του καβγά ο Φανάρα δάγκωσε το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Ιταλία μαφία: Απίστευτη κατάληψη είχε ο καβγάς που έστησε ο Σικελός μαφιόζος Τζιουζέπε Φανάρα, που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στη φυλακή Ρεμπίμπια της Ρώμης. Ο καβγάς κατέληξε με τον 60χρονο κρατούμενο να δαγκώνει, να κόβει και να καταπίνει το δάχτυλο ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν επτά συνολικά σωφρονιστικοί υπάλληλοι επιχείρησαν να επιθεωρήσουν το κελί του σύμφωνα με την Il Messagero. «Κατά τη διάρκεια του καβγά ο Φανάρα δάγκωσε το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου. Το δάχτυλο εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα η εισαγγελία να θεωρεί ότι το έφαγε», αναφέρει η ιταλική εφημερίδα.

Ιταλία μαφία: Με όπλο μια σφουγγαρίστρα

Ο 60χρονος μαφιόζος είχε ως όπλο μια σφουγγαρίστρα φωνάζοντας, κατά το δημοσίευμα, στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους «θα σας κόψω τα λαρύγγια γουρούνια». Ο Φανάρα, ο οποίος είναι μέλος της Κόζα Νόστρα, κρατείται βάσει των διατάξεων του σωφρονιστικού κώδικα που προβλέπει πλήρη απομόνωσή τους προκειμένου να μην μπορούν να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Δείτε ακόμη

«Αν πέσει η Λευκορωσία, πέφτει η Ρωσία», διαμηνύει ο Λουκασένκο
“Τα τρία Μ”: Η στρατηγική της Ευρώπης έναντι των τουρκικών προκλήσεων
ΗΠΑ: “Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες» για έρευνες του Oruc Reis στα 6 μίλια από το Καστελόριζο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις