Μόρια φωτιά τώρα: Νέος συναγερμός, καίγονται σκηνές

ΕΛΛΑΔΑ

Μόρια φωτιά τώρα: Νέος συναγερμός, καίγονται σκηνές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μόρια φωτιά τώρα: Νέα φωτιά ξέσπασε στη Μόρια. Χλιάδες οικογένειες προσφύγων και μεταναστών άρχισαν να τρέχουν άρον άρον με τα μωρά στην αγκαλιά τους για να σωθούν από τις φλόγες.

09.09.2020 | 19:58

Μόρια φωτιά τώρα: Νέα φωτιά ξέσπασε στη Μόρια. Καίγονται σκηνές που δεν είχαν μείνει άθικτες κατά τη χθεσινοβραδινή φωτιά, ενώ χιλιάδες οικογένειες προσφύγων και μεταναστών άρχισαν να τρέχουν άρον άρον με τα μωρά στην αγκαλιά τους για να σωθούν από τις φλόγες. Η νέα εστία φωτιάς ξέσπασε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Τετάρτης ενώ η κατάσταση από τους καπνούς και το καμένο πλαστικό είναι αποπνικτική. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία της φωτιάς. Μάλιστα ακούστηκαν και εκρήξεις από φιάλες υγραερίου που χρησιμοποιούσαν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες για να μαγειρέψουν.

Την ίδια ώρα μηχανήματα του στρατού καταβάλλουν προσπάθειες για να ανοίξουν δρόμους προκειμένου να προσεγγίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τις εστίες της φωτιάς. Σύμφωνα με το Open TV στο σημείο όπου ξέσπασε η νέα εστία της φωτιάς βρίσκονταν στημένες τουλάχιστον 200 σκηνές όπου διέμεναν πρόσφυγες και μετανάστες. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα σημείο το οποίο βρίσκεται έξω από την περίφραξη του κανονικού καταυλισμού.

Δείτε ακόμη

Μεγάλη φωτιά και στην Ηλεία: Εκκενώνεται το χωριό Δάφνη
Δύο ακόμα θύματα στη χώρα μας – Κατέληξαν 50χρονος και 83χρονη
Φωτιά στην Ανάβυσσο: Έκτακτη σύσκεψη για την εξέλιξη της πυρκαγιάς
Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Πατέρας μικρού παιδιού ο 35χρονος – Στη ΜΕΘ 25χρονος
Exit mobile version