Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – προετοιμασία: Απρόοπτο με Σένκεφελντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – προετοιμασία: Απρόοπτο με Σένκεφελντ

ΠΑΟ - προετοιμασία: Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον γλουτό και βγήκε προληπτικά εκτός προπόνησης

ΠΑΟπροετοιμασία: Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό με Μπάρτ Σένκεφελντ. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον γλουτό και βγήκε προληπτικά εκτός από την συνέχεια της προπόνησης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως, δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο Ολλανδός τραυματίστηκε στον γλουτό έπειτα από σφοδρή πτώση μετά από διεκδίκηση της μπάλας, την ώρα της πρωινής προπόνησης.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού ανησύχησαν με τον Σένκεφελντ, ωστόσο, έδρασαν γρήγορα και ο παίχτης βγήκε εκτός, έπειτα από εντολή του ιατρικού τιμ των «πρασίνων». Ο έμπειρος σέντερ μπακ υποβλήθηκε σε τεστ και δεν έδειξε κάτι σοβαρό, που, θα μπορούσε, να τον κρατήσει εκτός από τον πρώτο αγώνα της ομάδας στην Τρίπολη την Κυριακή. Βγήκε από την προπόνηση για προληπτικούς λόγους και θα επανεξεταστεί αργότερα η κατάσταση του.

ΠΑΟ – Προετοιμασία: Και πάλι προπονήση σε …απομόνωση για δύο

 Την ίδια ώρα, οι Κουρμπέλης και Διούδης έκαναν τεστ κορωνοϊού και περιμένουν τα αποτελέσματα για να ενταχθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Οι δύο διεθνείς της ομάδας προπονήθηκαν και σήμερα μόνοι τους σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό, λόγω του δεύτερου κρούσματος που βρέθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ενώ, όλοι οι παίχτες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. Για να δουν αν υπάρχει κάποιο κρούσμα στην ομάδα. Αύριο σε περίπτωση, που, τα τεστ βγουν θετικά, οι δύο διεθνείς θα ενταχθούν στην ομάδα. Θα προπονηθούν δηλαδή κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Δείτε ακόμη:

Ο Μανωλάς συνεχαρη τον Σιόβα για το γκολ και τα… καλά λόγια του
Πάει να κάνει το μεταγραφικό μπαμ με Χουάνκαρ ο ΠΑΟ
Πάρτι γαλλόφωνων στο Nations League, 4-2 η Γαλλία, 5-1 το Βέλγιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις