Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / NBA – Αντετοκούνμπο: Μήνυμα παραμονής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

NBA – Αντετοκούνμπο: Μήνυμα παραμονής!

NBA - Αντετοκούνμπο: Δηλωσε πως στόχος της νέας σεζόν είναι οι Μπακς να χτίσουν νοοτροπία νικητή και να διεκδικούν πρωταθλήματα για χρόνια

NBAΑντετοκούνμπο: Μίλησε για το μέλλον του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο MVP του NBA, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τον αποκλεισμό τον Μπάκς από τους Χιτ, αναφέρθηκε στο σενάρια, που, τον θέλουν μακριά από το Μιλγουόκι. Ο Γιάννης μπορεί να έπαιξε στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς, όμως, το έζησε με ένταση. Έκατσε στον πάγκο της ομάδας, έδωσε οδηγίες, φώναξε και στο τέλος…. στεναχωρήθηκε με την ήττα της ομάδας του και το άδοξος τέλος μιας σεζόν, που, πήγαινε καταπληκτικά μέχρι τον Μάρτιο.

Ο Greek Freak σε ερώτηση που του έγινε, κλήθηκε να σχολιάσει τις επόμενες κινήσεις των «ελαφιών» μετά τον αποκλεισμό. Ενώ, αναφέρθηκε και στις φήμες, που, υπάρχουν γύρω από το όνομά του αλλά και το μέλλον του. Ο MVP έκλεισε την σεζόν παίρνοντας το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού και μπήκε στην καλύτερη αμυντική πεντάδα της Λίγκας. Ενώ, αναμένεται να πάρει και για δεύτερη σερί σεζόν το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη και να μπεί στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν.

NBA – Αντετοκούνμπο: Κουλτούρα νικητή τη νέα σεζόν

Την ίδια ώρα, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με τους Μπάκς να θέλουν να του προσφέρουν μαξ επέκταση, που, θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2026. Πιο χαρακτηριστικά, ο Γιάννης δήλωσε: «Ελπίζω πως θα μάθουμε από τη φετινή σεζόν και θα βελτιωθούμε ως ομάδα, θα γυρίσουμε την επόμενη σεζόν για να χτίσουμε κουλτούρα νικητή στο Μιλγουόκι και θα διεκδικούμε πρωταθλήματα τα επόμενα πολλά χρόνια».

Δείτε ακόμη:

Ο Μανωλάς συνεχαρη τον Σιόβα για το γκολ και τα… καλά λόγια του
Πάει να κάνει το μεταγραφικό μπαμ με Χουάνκαρ ο ΠΑΟ
Πάρτι γαλλόφωνων στο Nations League, 4-2 η Γαλλία, 5-1 το Βέλγιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις