Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Euroleague: Διαρκή προσκόμματα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Euroleague: Διαρκή προσκόμματα

Μπάσκετ - Euroleague: Οι γηπεδούχοι καθίστανται υπόλογοι ακόμα και για την κεντρική υγειονομική γραμμή της εκάστοτε χώρας

ΜπάσκετEuroleague: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το υγειονομικό πρωτόκολλο, που, έχει στείλει η Ευρωλίγκα στις ομάδες της για την νέα σεζόν. Οι ομάδες εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τις πολύ αυστηρές ποινές και τα βαριά πρόστιμα στους συλλόγους, που, θεωρούνται υπεύθυνοι για αναβολές αγώνων. Ενώ, στην αυριανή συνεδρίαση αναμένεται οι ομάδες, να εκφράσουν τα παράπονα τους. Ο κύριος λόγος, που, αντιδρούν οι ομάδες είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα είναι οι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, αν οι φιλοξενούμενοι έχουν απαγόρευση εισόδου σε κάποια χώρα, τότε η εκάστοτε ομάδα θα πρέπει να βρει μια ουδέτερη χώρα για να διεξαχθεί ο αγώνας. Ενώ, θα είναι υποχρεωμένη να καλύψει τα έξοδα των αντιπάλων. Ακόμα, αν κάποιος αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί  η γηπεδούχοι θα τιμωρούνται με μηδενισμό και πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ. Στην χώρα μας, υπάρχει απαγόρευση πτήσεων από Τουρκία και Ρωσία. Αυτό σημαίνει, ότι οι ομάδες μας θα έχουν ζήτημα με τις ΤΣΣΚΑ, Χίμκι, Ζενίτ και Φενέρ, Εφές.

Μπάσκετ – Euroleague: Εξοντωτικά πρόστιμα

Οι Ρωσικές ομάδες έχουν εξασφαλίσει άδεια από το Κρεμλίνο για να εισέρχονται και οι αντίπαλοι από χώρες, που, έχουν απαγόρευση εισόδου. Ωστόσο, τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά και οι ομάδες αντιδρούν έντονα. Ενώ, θα πρέπει οι ομάδες και τα επιτελεία τους να περνάνε διαρκώς από τεστ. Οι ιθύνοντες της Λίγκας θέλουν να ξεκινήσει κανονικά η σεζόν, αφού, μια πιθανή αναβολή θα φέρει την καταστροφή της διοργάνωσης. Το μεγάλο ζήτημα είναι οι μετακινήσεις των ομάδων σε κάθε χώρα.

Δείτε ακόμη:

Ο Μανωλάς συνεχαρη τον Σιόβα για το γκολ και τα… καλά λόγια του
Πάει να κάνει το μεταγραφικό μπαμ με Χουάνκαρ ο ΠΑΟ
Πάρτι γαλλόφωνων στο Nations League, 4-2 η Γαλλία, 5-1 το Βέλγιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις