Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 Εύζωνας: Ο 24χρονος που “τρέλανε’ τους κριτές
LIFESTYLE

GNTM 3 Εύζωνας: Ο 24χρονος που “τρέλανε’ τους κριτές

GNTM 3 Εύζωνας: Όταν ο 24χρονος τους αποκάλυψε πως ήταν εύζωνας, η Βίκυ Καγιά αναφώνησε «γεια σου, τσολιά μου!».

GNTM 3 Εύζωνας: Πρεμιέρα έκανε χθες το GNTM 3 και η κριτική επιτροπή έπρεπε να επιλέξει τους άνδρες και τις γυναίκες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Ένας εξ αυτών ήταν και ο 24χρονος εύζωνας Δημήτρης Κοκονάκης. Ο 24χρονος ασχολείται επαγγελματικά, όπως είπε, με τη γυμναστική αλλά και το μόντελινγκ. Ο νέος coach, μάλιστα, Γιώργος Καράβας, τρελάθηκε και τον χαρακτήρισε «κούκλο», λέγοντάς του πως θα πάρει 4 στα 4, καθώς, όπως του είπε, έχει όλα τα προσόντα για να βρίσκεται στο GNTM 3 αλλά και για να πρωταγωνιστήσει. Όταν εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τον νεαρό με το που τον είδαν να πλησιάζει.

Όταν ο 24χρονος τους αποκάλυψε πως ήταν εύζωνας, η Βίκυ Καγιά αναφώνησε «γεια σου, τσολιά μου!», μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό της για τον υποψήφιο παίκτη του GNTM, ο οποίος, μάλιστα, έχει ίδια καταγωγή με την ίδια.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν τόσο που μάλλον παρασύρθηκαν και ζήτησαν από τον 24χρονο να κάνει τον βηματισμό των ευζώνων στην πασαρέλα του GNTM. Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντάς τους ότι δεν γίνεται επειδή φοράει το τζιν του. Όπως αποκάλυψε ο 24χρονος, εργάζεται ως γυμναστής στην Αθήνα εδώ και 4 χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Είπε, μάλιστα, πως επρόκειτο για κάτι τυχαίο, καθώς εκεί που έπινε ένα ποτό με τους φίλους του, τον ανακάλυψε ένας coach και του είπε ότι πρέπει να γίνει μοντέλο. Τελικά, ο Δημήτρης Κοκονάκης συγκέντρωσε 4 «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 3.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις