Αντώνης Big Brother: Ο πρώην παίκτης δέχεται απειλές για τη ζωή του

LIFESTYLE

Αντώνης Big Brother: Ο πρώην παίκτης δέχεται απειλές για τη ζωή του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αντώνης Big Brother: Σε κάθε περίπτωση, καταδικάζουμε σεξιστικές, ρατσιστικές, ομοφοβικές απόψεις, αναφέρει.

08.09.2020 | 20:10

Αντώνης Big Brother: Μετά την απομάκρυνσή του από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», επέστρεψε στην Κρήτη ο πολυσυζητημένος -για τους λάθος λόγους- παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης, που τα χυδαία σεξιστικά σχόλιά του σε live streaming από το σπίτι του reality show του ΣΚΑΪ προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και δημόσιων καταγγελιών.«Είναι αυτονόητη η καταδίκη των όσων είπε, που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι, όμως δέχεται απειλές για τη ζωή του, υβριστικά μηνύματα και τηλεφωνήματα όλο το 24ωρο. Η ζωή του κατέρρευσε μέσα σε μια μέρα» εξηγεί στο protothema.gr o δικηγόρος του, Γιάννης Βέρρας.

«Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό που του έχει συμβεί. Ντρέπεται πολύ. Δεν είναι βιαστής, όπως του γράφουν στα χυδαία μηνύματα που του στέλνουν. Πρέπει να τον αφήσουμε να ηρεμήσει, να μη συνεχιστεί κανενός είδους τηλεδικείο και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, αφού πρώτα ζητήσει ειλικρινά μια δημόσια συγγνώμη. Σε κάθε περίπτωση, καταδικάζουμε σεξιστικές, ρατσιστικές, ομοφοβικές απόψεις» αναφέρει ο ίδιος.

Αντώνης για Χριστίνα: «Άμα δεν φάει κ*** δεν πάει μπροστά»

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Το σχόλιο της μητέρας του

Το TLIFE επικοινώνησε με τη μητέρα του. Η Λουίζα Αλεξανδρίδη είπε: “Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι κλονισμένη, δεν ξέρω τι να πω. Έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ”. Συγκλονισμένη η μητέρα του πρώην παίκτη του Βig Brother ανέφερε πως έχει στεναχωρηθεί πολύ, με όλη αυτή την κατάσταση ενώ τονίζει πως ο γιος της έχει μεγαλώσει με αρχές και ότι στη ζωή και στην καθημερινότητά του δεν εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. “Ο Αντώνης δεν είναι έτσι, δεν έχει τέτοιες αρχές ο γιος μου! Δεν εκφράζεται έτσι. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να είστε καλά” πρόσθεσε η μητέρα του.

Η συγγνώμη του ίδιου του Αντώνη

Δείτε ακόμη

Big Brother – «Όλοι στον ΣΚΑΪ είμαστε σοκαρισμένοι, αγανακτισμένοι, λυπημένοι με την αθλιότητα»
Τζένη Μπαλατσινού για Big Brother: Κάθε γυναίκα νιώθει δυσφορία, ανακάτεμα και ανασφάλεια για το μέλλον
Μαρία Αλεξάνδρου: “Μου έκαναν bullying στο κάστινγκ του Big Brother” – Με ποιον είχε σχέση
ΣΚΑΪ για Big Brother: Η δημοσιοποίηση του σχολίου οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου
Big Brother: Αποχωρούν οι χορηγοί ο ένας μετά τον άλλο μετά το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη
Exit mobile version