Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντώνης Αλεξανδρίδης δηλώσεις: Η “συγγνώμη” του πρώην παίκτη του Big Brother
LIFESTYLE

Αντώνης Αλεξανδρίδης δηλώσεις: Η “συγγνώμη” του πρώην παίκτη του Big Brother

Αντώνης Αλεξανδρίδης δηλώσεις: Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος αποβλήθηκε από το Big Brother, μετά το χυδαίο σχόλιό του περί βιασμού.

Αντώνης Αλεξανδρίδης δηλώσεις: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο παίκτης που αποβλήθηκε από το Big Brother μίλησε σε ιστότοπους και ζητάει «συγγνώμη από την κοινωνία» για τα «τραγικά λόγια», όπως τα χαρακτηρίζει, που ακούστηκαν στο live streaming του ΣΚΑΙ. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία, που έγινε δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια μου, που εξέθεσα με την ανόητη συμπεριφορά μου.

Έκανα ένα τραγικό αστείο με πράγματα για τα οποία δεν κάνουμε αστεία και χωρίς να το καταλάβω κατάφερα να προσβάλλω την κοινωνία ολόκληρη με δύο κουβέντες. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος, δεν είναι αυτά τα πιστεύω μου και θέλω μαζί με το λάθος μου να ακουστεί και αυτό. Να ακουστεί ότι ντρέπομαι για όσα είπα. Ντρέπομαι που δεν σκέφτηκα ότι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε για αστείο.

Στην κρίση του καθενός τα όσα έχω πει και τα όσα λέω σήμερα, όμως ειλικρινά ,νιώθω ότι από ένα ανόητο και απαγορευτικό λάθος η ζωή μου καταστρέφεται, φαίνομαι σαν ό,τι δεν θα ήθελα να είμαι, η οικογένειά μου εκτίθεται και ο ίδιος ντρέπομαι, γιατί χωρίς να το θέλω και χωρίς να είμαι τέτοιος άνθρωπος, πρόσβαλλα το γυναικείο φύλο και όλους τους συνανθρώπους μου.

Όσο και αν με θλίβει προσωπικά η έκταση που πήρε η τουλάχιστον ανόητη συμπεριφορά μου, πρέπει να πω ότι σέβομαι και επικροτώ το μέγεθος της αντίδρασης και της κατακραυγής του κόσμου, γιατί αυτή είναι η υγιής αντίδραση μιας κοινωνίας, σε τέτοιες νοσηρές αντιλήψεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά

Ένα 24ωρο μετά τον σάλο, ο δικηγόρος του, Γιάννης Βέρρας, έκανε μια τυπική δήλωση χωρίς αναφορά ωστόσο στο περιστατικό. «Οποιαδήποτε άποψη εμπεριέχει σεξιστικό, ομοφοβικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο πρέπει να κατακρίνεται, είναι καταδικαστέα και δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. Επιφυλασσόμεθα για τις εξελίξεις τις οποίες καθοδηγεί ο ίδιος».

Ο παίκτης φαίνεται να μην έχει καταλήξει στην στάση που θα κρατήσει, καθώς μετά από όσα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά. «Έχει γίνει τελείως διαστρέβλωση και έχει παρέμβει δικηγόρος και θα πάρει το βίντεο και θα το αναρτήσουν όπως πρέπει», λέει στο MEGA ξάδερφος του παίκτη.

Δείτε ακόμη

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δέχεται απειλές για τη ζωή του – “Δεν είναι έτσι ο γιος μου”, λέει η μητέρα του

«Άι στο δ@@@@@» – Η Ευρυδίκη έφυγε από το My Style Rocks, “εκτοξεύοντας” απίστευτες κατηγορίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις