Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπερλουσκόνι – κορονοϊός: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του
ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι – κορονοϊός: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του

Μπερλουσκόνι - κορονοϊός: «Βελτιώνεται η συνολική κατάσταση της υγείας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι», σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.

Μπερλουσκόνι – κορονοϊός: Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού. Ο προσωπικός γιατρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Λουίτζι Τζανκγρίλο, ανέφερε ότι η υγεία του Καβαλιέρε βελτιώνεται και όλες οι παράμετροι των εξετάσεων είναι ενθαρρυντικές.

Ο Μπερλουσκόνι βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου με διάγνωση κορονοϊού και η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι ο κορονοϊός προκάλεσε την εμφάνιση πνευμονίας.

Θετική στον ιο και η μεγάλη κόρη του Μπερλουσκόνι

Η μεγαλύτερη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα, είναι επίσης θετική στον κορονοϊό, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ. Στενοί της συνεργάτες, πάντως, αφήνουν να διαρρεύσει ότι είναι καλά στην υγεία της και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι νοσούν και δύο από τα μικρότερα παιδιά του Καβαλιέρε, η Μπάρμπαρα, 36 ετών, και ο Λουίτζι, 31 ετών.

Δείτε ακόμη
Ιστορικό κύμα καύσωνα στην Καλιφόρνια – Το αδιαχώρητο στις παραλίες (vid)
Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν διοικούσε την Αλ-Κάιντα μέσω πορνό – Οι αποκαλύψεις του National Geographic
Ρωσία: «Σε κυκλοφορία το εμβόλιο Sputnik V» ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις