Σαρωνίδα ληστεία: Ακινητοποίησαν τετραμελή οικογένεια

ΕΛΛΑΔΑ

Σαρωνίδα ληστεία: Ακινητοποίησαν τετραμελή οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Σαρωνίδα ληστεία: Τρόμος για μια οικογένεια και μια ηλικιωμένη από διαδοχικές εισβολές συμμορίας τριών ληστών.

08.09.2020 | 17:05

Σαρωνίδα ληστεία: Νύχτα τρόμου σε μια τετραμελή οικογένεια και σε μια ηλικιωμένη, που έμεναν σε διπλανά σπίτια στην Σαρωνίδα, επεφύλαξαν τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι ληστές. Όταν δεν βρήκαν χρήματα και κοσμήματα στα οποία προσδοκούσαν στο πρώτο σπίτι, όπου ακινητοποίησαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη, τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, συνέβη κάτι πρωτοφανές. Ο ένας από τους κουκουλοφόρους έμεινε στο σπίτι της οικογένειας επιτηρώντας τις κινήσεις της οικογένειας κρατώντας τους ουσιαστικά ομήρους, για να μην ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Οι άλλοι δύο, πήγαν στο διπλανό σπίτι, έχοντας εξασφαλίσει τα νώτα τους, παραβίασαν την κεντρική πόρτα, εισέβαλαν στο εσωτερικό και βρήκαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια στο κρεβάτι της. Εκεί την κράτησαν ακινητοποιημένη, άρπαξαν 20.000 ευρώ και κοσμήματα και διέφυγαν. Εκείνη την ώρα αποχώρησε από το σπίτι της πρώτης οικογένειας και ο «φρουρός». Στην οδό Άρεως μετά την καταγγελία στην αστυνομία, έφθασαν αστυνομικοί της ασφάλειας νοτιοανατολικής αττικής και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της συμμορίας των κουκουλοφόρων ληστών. Το θρίλερ της Σαρωνίδας, άρχισε να ξετυλίγεται λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της Δευτέρας. Οι κουκουλοφόροι, όλα δείχνουν ότι είχαν συγκεκριμένες πληροφορίες, κυρίως για την ηλικιωμένη ότι είχε αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι.

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ίσως έκαναν λάθος στόχο

Ίσως -εξετάζεται κι αυτό- έκαναν το λάθος ν εισβάλουν αρχικά στο σπίτι της οικογένειας, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα. Με την απειλή ενός κατσαβιδιού αναζήτησαν τη λεία, αλλά όταν πείστηκαν παρά τις απειλές ότι η οικογένεια δεν διέθετε μετρητά, ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του θρίλερ με την μετάβαση των δύο στο σπίτι ης ηλικιωμένης. Άνδρες του εγκληματολογικού που έφθασαν στα δύο σπίτια προσπάθησαν να πάρουν αποτυπώματα και στοιχεία DNA από όλους τους χώρους των δύο σπιτιών στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Δείτε ακόμη

Με Χαρδαλιά και Μαγιορκίνη η σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό
Αναβλήθηκε η δίκη για τη φονική πλημμύρα στην Μάνδρα
Κρούσματα σε βρεφονηπιακό σταθμό και Γυμνάσιο των Τρικάλων – Τι λέει ο δήμαρχος
Exit mobile version