Μύκονος ληστεία: Ομοιότητες με ανάλογο περιστατικό τον Μάρτιο

ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος ληστεία: Ομοιότητες με ανάλογο περιστατικό τον Μάρτιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Μύκονος ληστεία: Τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του, τον χτύπησαν στο κεφάλι και άρπαξαν 12.000 ευρώ.

08.09.2020 | 07:26

Μύκονος ληστεία: Θύμα άγριας επίθεσης στο  σπίτι του, έπεσε ο ιδιοκτήτης μιας από τις παλαιότερες ψαροταβέρνες της Μυκόνου από ένοπλους κουκουλοφόρους, οι οποίοι στόχευσαν στις εισπράξεις του καταστήματος. Αν και οι κακοποιοί κρατούσαν πιστόλι και λοστό, ο ιδιοκτήτης αντιλαμβανόμενος την ενέδρα που είχαν στήσει οι κακοποιοί αντέδρασε. Τότε οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι με απανωτά χτυπήματα, άρπαξαν 12.000 ευρώ και απαιτούσαν από τον αιμόφυρτο ιδιοκτήτη να ανοίξει και το χρηματοκιβώτιο! Ήταν 1 το πρωί της Κυριακής, ώρα κατά την οποία ο επιχειρηματίας επέστρεφε συνήθως με τη σύζυγό του στο σπίτι τους, αφού τα καταστήματα σταματούν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό τα μεσάνυχτα.

γράφει ο Πέτρος Καρσιώτης

Οι δράστες, που είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις τους τον τελευταίο καιρό, όπως προκύπτει, γνώριζαν ότι παίρνει μαζί του και τις εισπράξεις γι’ αυτό  και αποφάσισαν την εισβολή στο σπίτι για να τον αιφνιδιάσουν. Από τη φασαρία που προκλήθηκε από την άγρια, αιματηρή επίθεση, βγήκε στο παράθυρο η κόρη του ανδρόγυνου, έβαλε τις φωνές και κάλεσε την Αστυνομία. Οι τέσσερις δράστες, τράπηκαν σε φυγή με τη λεία τους και η Αστυνομία  που έφθασε στο σπίτι ξεκίνησε την έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Μύκονος ληστεία: Οι αρχικές υποψίες

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της αιματηρής ληστείας του πασίγνωστου στη Μύκονο εστιάτορα, υποψιάζονται ότι πιθανότατα πρόκειται για τους ίδιους ληστές που είχαν εισβάλει τον Μάρτιο σε σπίτι άλλης οικογένειας στη Μύκονο. Φέρονται να γνωρίζουν την εθνικότητά τους και  ίσως αυτή τη φορά να ταυτοποιήσουν την παρουσία τους στο σπίτι του ανδρόγυνου των επιχειρηματιών.

 Η εισβολή του Μαρτίου

Με την απειλή όπλων, άρπαξαν τότε 10.000 ευρώ και δυο ρολόγια μεγάλης αξίας. Οι ένοπλοι εισέβαλαν στην οικεία τους σε απομακρυσμένη περιοχή της Μύκονου, ξημερώματα Σαββάτου, και αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι με χρήση σωματικής βίας άρπαξαν τα  χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Σε δωμάτιο του σπιτιού κοιμόταν το μωρό του ανδρόγυνου, το οποίο δεν διέτρεξε κίνδυνο από την εισβολή.

Δείτε ακόμη

Καταγγελία ΔΟΕ: Γονείς στέλνουν σε δασκάλους απειλητικές επιστολές για τις μάσκες
Ενδιαφέρον γιατρών από όλο τον κόσμο για την Ιωάννα – Πώς είναι σήμερα (vid)
Έτσι θωρακίζεται ο Έβρος – Οι προδιαγραφές για τον νέο φράχτη
Exit mobile version