Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός – Τρίκαλα: Κρούσματα σε βρεφονηπιακό σταθμό και γυμνάσιο
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός – Τρίκαλα: Κρούσματα σε βρεφονηπιακό σταθμό και γυμνάσιο

Κορονοϊός - Τρίκαλα: Κρούσματα COVID-19 καταγράφηκαν σε εργαζόμενο σε βρεφονηπιακό σταθμό και σε ένα γυμνάσιο εντός της πόλης των Τρικάλων.

Κορονοϊός – Τρίκαλα: Με απολύμανση και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, αντιμετωπίζονται κρούσματα κορονοϊού σε εκπαιδευτικές μονάδες στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, βεβαιώθηκε κρούσμα σε εργαζόμενο σε βρεφονηπιακό σταθμό, καθώς και σε ένα γυμνάσιο εντός της πόλης των Τρικάλων. «Ο Δήμος Τρικκαίων από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε συνεχή σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Με πιστή τήρηση των προβλεπομένων, των νόμων, των πρωτοκόλλων, έγινε ήδη από το πρωί της Τρίτης, απολύμανση στους χώρους του σχολείου και του βρεφονηπιακού σταθμού.

Επίσης γίνεται πρόσθετη ιχνηλάτηση και ειδοποιήθηκαν οι γονείς – κηδεμόνες, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των δύο μονάδων», ανέφερε στον Λέσχη 97,6 το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα παραμείνει κλειστός για 14 ημέρες, ενώ και στο γυμνάσιο ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία. Με νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ θα τηρηθεί κάθε πρωτόκολλο σχετικά με τη λειτουργία των δύο μονάδων.

Δείτε ακόμη

Σύψας: ‘Επικίνδυνο όσο ο κορονοϊός το κίνημα κατά της μάσκας”
Δερμιτζάκης: “Οι γονείς να αναλάβουν την ευθύνη αν τα παιδιά δεν φορούν μάσκα στο σχολείο”
Γώγος: Ποιοι και γιατί πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για τη γρίπη
Τα όπλα στη φαρέτρα της Ελλάδας – Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου οι υπογραφές για τα Rafale

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις