Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Δεν πάει στη Μόσχα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Δεν πάει στη Μόσχα

Παναθηναϊκός - Μπάσκετ: Ο “εξάστερος” δεν μπορεί να μεταβεί στην Ρωσία, λόγω των πρωτόκολλων για την πανδημία

ΠαναθηναϊκόςΜπάσκετ: Δεν θα πάει στη Μόσχα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το τουρνουά «Gomelsky Cup». Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε η ομάδα, αφού, δεν μπορεί να μεταβεί στην Ρωσία, λόγω των πρωτόκολλων που υπάρχουν για την πανδημία. Το «τριφύλλι» θα έδινε δυνατά τεστ προετοιμασίας για την νέα σεζόν. Όμως, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ελέω κορωνοϊού, έφερε τα πάνω κάτω. Η ομάδα είχε προγραμματίσει το ταξίδι για το εν λόγω τουρνουά, ωστόσο, τελικά δεν θα πετάξει για Μόσχα.

Στην ανακοίνωση τους, οι «πράσινοι» κάνουν λόγω για τις δυσκολίες που προέκυψαν. Αφού, υπάρχουν πολύ αυστηρά πρωτόκολλα, που, καθιστούν αδύνατο το ταξίδι στην Ρωσία. Έτσι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παραμείνει στην Αθήνα και θα συνεχίσει εδώ την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Η “πράσινη” ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»με την οποία ενημέρωσε ότι ματαιώνεται η μετάβασή του στη Μόσχα για το μεγάλο τουρνουά: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει στο Gomelsky Cup. Δυστυχώς, η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού και τα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα κατέστησαν αδύνατη τη μετάβασή μας στη Μόσχα για το τουρνουά στη μνήμη του σπουδαίου Αλεξάντερ Γκομέλσκι, στο οποίο η CSKA Moscow μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει για μία ακόμη φορά. Ευχή όλων μας είναι οι συνθήκες να μας επιτρέψουν την επόμενη σεζόν να αγωνιστούμε σε αυτόν τον επιτυχημένο θεσμό”.

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις