Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Πίεση Μπενφίκα για Σεμέδο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Πίεση Μπενφίκα για Σεμέδο

Ολυμπιακός - Μεταγραφές: Οι Πορτογάλοι φιλοδοξούν, να ολοκληρώσουν την συμφωνία πριν την έναρξη τον αγωνιστικών τους υποχρεώσεων

ΟλυμπιακόςΜεταγραφές: Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Οι Πορτογάλοι θέλουν διακαώς τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ενώ, σύμφωνα με την πορτογαλική A Bola θέλουν να τον αποκτήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι “Αετοί της Λισαβόνας”  επιθυμούν να κλείσουν άμεσα τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο ίδιος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεζούς και τον θέλει για να ενισχύσει την καρδιά της άμυνας της ομάδας του.

Η Μπενφίκα έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να δίνουν αρνητική απάντηση. Το σίγουρο είναι, πως, οι Πορτογάλοι θα καταθέσουν ανανεωμένη πρόταση  στους Πειραιώτες, έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον Σεμέδο.

Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Τον θέλει με ΠΑΟΚ

Η Μπενφίκα φιλοδοξεί να ολοκληρώσει την όποια συμφωνία πριν την έναρξη τον αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Θυμίζουμε ότι αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ζεσούς θέλει να έχει τον Σεμέδο κόντρα στον “δικέφαλο του Βορρά”. Ενώ, σύμφωνα με το αθλητικό ειδησεογραφικό πόρταλ Sport24 οι Πορτογάλοι θέλουν να έχουν κλείσει τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό λίγο πριν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σεμέδο έπαιξε καταλυτικό ρόλο την φετινή χρονιά με τους “ερυθρόλευκους”, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Κατέγραψε 5 γκολ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Να σημειωθεί πως ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια με την ομάδα του Πειραιά.

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις