Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Χάμιλτον: Ηταν… χρονοβόρο πιτ στοπ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Χάμιλτον: Ηταν… χρονοβόρο πιτ στοπ!

Φόρμουλα 1 - Χάμιλτον: Διασκέδασε τις εντυπώσεις από το σφάλμα που έφερε την ποινή 10” ο Αγγλος και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη

Φόρμουλα 1Χάμιλτον: Για το πέναλτι που του κόστισε την 94η νίκη του σε Γκραν Πρι, μίλησε ο Λούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της Μερσεντές αναφέρθηκε στο χθεσινό συμβάν και πήρε την ευθύνη πάνω του. Θυμίζουμε, οι άνθρωποι της ομάδας του ζήτησαν να μπει στα πιτ, ενώ, ήταν κλειστά λόγω της σφοδρής σύγκρουσης του Μάγκνουσεν. Για αυτό τον λόγο, ο Χάμιλτον πήρε ποινή, που, τον έριξε από την πρώτη θέση και έδωσε την ευκαιρία στον Γκασλί, να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του. Ενώ, για το συμβάν δήλωσε χαρακτηριστικά: «ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό»!

Ο Βρετανός ξεκίνησε, λέγοντας: «Ο αγώνας μου δεν ήταν γραφτό του να πραγματοποιηθεί σήμερα. Ήταν λίγο ατυχής αλλά ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό. Ήταν ένα πολύ χρονοβόρο pit stop, είχα να μαζέψω 26 δευτερόλεπτα. Αλλά όταν έφτασα στους υπόλοιπους, διασκέδασα αυτού του είδους τη μάχη που είχα. Σίγουρα δεν κάναμε καλή δουλειά με το pit stop αυτό».

Φόρμουλα 1 – Χάμιλτον: “Δεν είδα τις πινακίδες”

Ενώ, πρόσθεσε: «Πραγματικά δεν τις είδα τις πινακίδες, οπότε εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό που συνέβη, ήταν κάτι από το οποίο θα μάθω πράγματα στην πορεία. Οι βαθμοί που πήρα από την έβδομη θέση και από τον ταχύτερο γύρο ήταν καλοί. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα έμπαινα στην περιοχή των βαθμών, όταν είχα μείνει τόσο πίσω. Πολύ καλό για εμένα επίσης, ότι ο Μαξ δεν πήρε κανένα βαθμό. Οπότε, δεν είχαμε και τεράστιες απώλειες στον αγώνα της Μόντσα”.

Δείτε ακόμη:

Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική
“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις