Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χορηγοί Big Brother: Ο Αντώνης προκάλεσε (και) οικονομική “ασφυξία” στο ριάλιτι
ΕΛΛΑΔΑ

Χορηγοί Big Brother: Ο Αντώνης προκάλεσε (και) οικονομική “ασφυξία” στο ριάλιτι

Χορηγοί Big Brother - Αντώνης: Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από το χυδαίο, σεξιστικό σχόλιο παίκτη, οι χορηγοί του Big Brother ξεκίνησαν σιγά-σιγά να αποχωρούν.

Χορηγοί Big Brother: Πανελλήνια κατακραυγή έχει δεχθεί το ριάλιτι του ΣΚΑΪ “Big Brother“, μετά την ανεκδιήγητη, σεξιστική ατάκα του παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη, περί γυναικών και βιασμού. Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, οι χορηγοί του τηλεπαιχνιδιού ξεκίνησαν σιγά-σιγά να αποχωρούν, προκαλώντας “πονοκέφαλο” στο κανάλι του Φαλήρου. Οι εταιρείες καταδικάζουν το συγκεκριμένο περιστατικό, με σκληρές ανακοινώσεις.

“Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης” αναφέρει η Rigas Furniture.

“Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η NEF NEF.

Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας.

Julkaissut NEF NEF Maanantaina 7. syyskuuta 2020

“Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν”, αναφέρει η εταιρεία στρωμάτων Candia.

“Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ αποσύρει τη χορηγία της στην εκπομπή Big Brother του τηλεοπτικού σταθμού Σκαϊ. Δίνοντας προτεραιότητα στο σεβασμό των ανθρωπίνων αξιών και της αξιοπρέπειας, καταδικάζουμε τόσο το απαράδεκτο αυτό περιστατικό όσο και αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν”, αναφέρει η ανακοίνωση από τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη…

Julkaissut ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ Maanantaina 7. syyskuuta 2020

Με δήλωσή τους αποχωρούν και τα φυτώρια Doctor Plant

“Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετά το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη από το σταθμό! Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία! Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο, ότι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza) Όποτε είναι δεδομένη η απόσυρσή τους ταυτόχρονα με τη δική μας!”, έγραψαν στο Facebook.

Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε…

Julkaissut Doctor Plant Sunnuntaina 6. syyskuuta 2020

Το ίδιο και η εταιρεία φίλτρων νερού Camelot… Επίσης, τις χορηγίες τους απέσυραν η εταιρεία γλαστρών “Lechuza” και η εταιρεία κατασκευής τεχνητού χλοοτάπητα “Panda Sports”.

ΕΣΡ για Big Brother: «Πάνω από 200 καταγγελίες – Έχουμε ανοίξει φάκελο»

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τοποθετήθηκε για το θέμα που προέκυψε από το βράδυ της Κυριακής με το Big Brother, ξεκαθαρίζοντας πως η σιωπή του απέναντι στις καταγγελίες, αποτελεί νομική του υποχρέωση. Επιπλέον, ανέφερε πως έχει λάβει περισσότερες από 200 καταγγελίες για το θέμα και ενημέρωσε ότι έχει σχηματιστεί φάκελος και έχει οριστεί εισηγητής για τη διερεύνησή του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο Συμβούλιο έχει περιέλθει πλήθος καταγγελιών (πλέον των διακοσίων) για διάπραξη (διοικητικού) αδικήματος κατά τη διάρκεια εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού μέσω του διαδικτυακού του ιστοτόπου. Κάποιοι από τους καταγγέλοντες διαμαρτύρονται και διερωτώνται «γιατί σιωπα το ΕΣΡ», η δε απάντηση σ’ αυτό είναι απλή: Διότι το ΕΣΡ έχει νομική υποχρέωση να σιωπά!

Και τούτο επειδή, ως κρατική αρχή που κρίνει (και αποφασίζει) επί καταγγελιών (υποχρεούται να) ομιλεί – μετά από τήρηση νόμιμων διαδικασιών – μόνο με τις αποφάσεις του και όχι προκαταβολικώς, εμφανιζόμενο στην συνέχεια (και) ως αντικειμενικός κριτής θεμάτων για τα οποία έχει ήδη εκφρασθεί. Για το συγκεκριμένο πάντως ζήτημα σχηματίσθηκε ήδη φάκελος και ορίσθηκε εισηγητής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις