Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα βιτριόλι νέα: Πώς είναι σήμερα η 34χρονη, όσα είπε ο δικηγόρος της
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Πώς είναι σήμερα η 34χρονη, όσα είπε ο δικηγόρος της

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Για την πορεία της υγείας της κόρης τους Ιωάννας μετά την επίθεση με το βιτριόλι, μίλησαν οι γονείς και ο αδερφός της 34χρονης.

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Για την πορεία της υγείας της κόρης τους Ιωάννας, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα και το εξιτήριο που πήρε από το Νοσοκομείο, μίλησαν οι γονείς και ο αδερφός της 34χρονης. Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” αναφέρθηκαν στον Γολγοθά που έχει ακόμη μπροστά της. Ο πατέρας της, είπε πως η Ιωάννα βρίσκεται στο σπίτι και πηγαίνει μια με δυο φορές την εβδομάδα στο νοσοκομείο. “Έχει ακόμα έναν Γολγοθά μπροστά της. Είναι όμως δυνατό κορίτσι και εμείς είμαστε όλοι δίπλα της και τη στηρίζουμε”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο αδερφός της τόνισε ότι “η Ιωάννα νιώθει καλύτερα τώρα που είναι πλέον και στο σπίτι”, προσθέτοντας πως “πρέπει να αισθανθεί καλύτερα, κυρίως ψυχικά”. Από την πλευρά της, η μητέρα της 34χρονης κοπέλας, ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που δείχνει στο παιδί της.

Το κορίτσι δε μπορεί να βγει έξω και δεν πρέπει να τη δει ο ήλιος

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση της Ιωάννας με την 35χρονη που της έριξε το βιτριόλι. “Την είχε συναντήσει μερικές φορές και δεν την ήξερε προσωπικά”, είπε ο Απόστολος Λύτρας και σημείωσε ότι η επικοινωνία της Ιωάννας είναι καλύτερη στο σπίτι της από ότι ήταν στο νοσοκομείο, ωστόσο η εικόνα και η ψυχολογία της δεν είναι εξίσου καλά.

“Τα τραύματά της παραμένουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι δύσκολη η κατάσταση όπως και η ψυχολογική της κατάσταση. Το κορίτσι δε μπορεί να βγει έξω και δεν πρέπει να τη δει ούτε ο ήλιος”, υπογράμμισε ο κ. Λύτρας.

2,5 μήνες στο νοσοκομείο

Μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας στο Θριάσιο, η 34χρονη πήρε εξιτήριο στις 12 Αυγούστου και θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία αφού το καυστικό υγρό της προκάλεσε εγκαύματα στο 93% του προσώπου της.

“Η Ιωάννα έχει δεχτεί την εικόνα της – Αντέδρασε σχετικά καλά”

Σύμφωνα με τη Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου, η Ιωάννα είναι σε καλή κατάσταση και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. “Έχει επουλώσει τα τραύματά της, δεν έχει κίνδυνο ζωής και είναι σε μια καλή κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι” είχε πει, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πριν πάρει το εξιτήριο, η άτυχη 34χρονη είδε την εικόνα της. “Την έχει δεχτεί και αντέδρασε σχετικά καλά” δήλωσε η κα. Καλοφώνου.

Από το 34:35

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις